Gość Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 I kolejny kultowy śmigłowiec-Błękitny Grom czyli przerobiona Gazelle z zamocowanym nadnaturalnie wielkim gatlingiem który podczas kręcenia filmu zamiast pocisków wypluwał wodę dla iluzji strzałów (NAPRAWDĘ) Wspaniała maszyna marzeń każdego chłopca w wieku 10-15 lat. Po prostu legenda (aczkolwiek Airwolf rządzi bardziej) Teraz porcja zdjęć i planów tego cuda: I na koniec...co zostało z legendy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Mialem takiego malego metalowego (chyba) z matchboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayhawk60 Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Niezły chelikopter, robi wrazenie, pamiętam miałem takiego z matchbox'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 chelikopter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 To może ja dorzucę swoje trzy grosze, nestety tylko tyle z niego zostało: A tak wyglądał dawca organów Gazelle: Ale nie jest tak strasznie, dla fanów serialu jest, niestety trudno dostępny, model w skali 1/32 (Monogram): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 To może ja dorzucę swoje trzy grosze, nestety tylko tyle z niego zostało: O matko huto...zgroza...przecież to zbrodnia Ale nie jest tak strasznie, dla fanów serialu jest, niestety trudno dostępny, model w skali 1/32 (Monogram): Nie tylko , jest już nowa (droga) Aoshima: http://www.cybermodeler.com/hobby/kits/aos/kit_aos_48004.shtml oraz Kitech który przepakowuje Monograma za jakieś 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Ale nie jest tak strasznie, dla fanów serialu jest, niestety trudno dostępny, model w skali 1/32 (Monogram) - pojawila sie, jakis czas temu, reprodukcja tego zestawu, rodem z Chin: viewtopic.php?t=2344 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Jakis czas temu znalazlem w sieci (niestety gdzie, pod jakim adresem - juz nie wiem) kilka ciekawych fotek zrobionych podczas realizacji filmu. Bonusowo zegarek (ktos wie jaki to model Casio - chetnie bym sobie taki sprawil). Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Po prostu legenda (aczkolwiek Airwolf rządzi bardziej) Ajrłolf to pikuś przy Gromie Matchboxa też miałem jako malec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Mam tego Kitecha w poczekalni. Bardzo uproszczony, ale mi to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 dla zainteresowanych : piątek 24.12.2010 TV4 godz 21.55 - Blue Thunder - na deser po wigilii Wesołych świąt wszystkim ! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi