jaxiu Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Kolejny projekt w skali 1:48 Tym razem Cromwell Mk.IV with Hessian tape camo net Tamiya 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 23 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Model skompletowany, zbudowany, gotowy do malowania podkładem. Jakość żywic Black doga nie powala. Część była nieużywalna, ale finalnie jestem zadowolony z ich wyglądu na modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Gęsi masz nie połączone z tyłu, bo przez chwilę myślałem, że górne gęsi na odcinku z tyłu lewituja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 faktycznie brakuje 1-2ogniw z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 U mnie w Shermanie te żywice Czarnego psa też były słabej jakości. Hessian tape wyglądała jakby ją nożem z formy wycinali. Lufa była krzywa. Za taką kasę to trochę lipa była. Zdaje mi się że Panzer Art ma coś do Cromwell, ciekawe jak jakość ich żywic? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Dłubię 35 z Panzer Artową wieżą i jestem bardzo zadowolony , zresztą ja uwielbiam dodatki tej firmy i jak mogę to zawsze coś od nich dodam do modelu. A odnośnie modelu, to fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 24 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2019 13 godzin temu, Stojkovic napisał: Gęsi masz nie połączone z tyłu, bo przez chwilę myślałem, że górne gęsi na odcinku z tyłu lewituja. Nie są sklejone. Jeszcze będę je zdejmował do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 24 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2019 13 godzin temu, Bengal napisał: faktycznie brakuje 1-2ogniw z tyłu Tak jak pisałem - są tylko nałożone. Przy robieniu zdjęć lekko odeszły, ale dociśnięte pasują elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Października 2019 Share Napisano 8 Października 2019 Nie wiem jak mi ten temat umknął. Zasiadam i podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi