Solo Napisano 30 Sierpnia 2019 Share Napisano 30 Sierpnia 2019 Idą, idą... To będzie moje dziewiąte pudło z Tomcatem w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Września 2019 Share Napisano 5 Września 2019 F-14D AMK już w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 No, no, kusząca cena. W końcu jest tańsza alternatywa dla Tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 5 godzin temu, Tap-chan napisał: No, no, kusząca cena. W końcu jest tańsza alternatywa dla Tamki. To jakieś przedprodukcyjne egzemplarze zdaje się (AMK sporo tego rozesłał do modelarzy), więc ktoś liczy na frajerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 (edytowane) Tymczasem na ARC ktoś wrzucił pierwsze zdjęcia z warsztatu tego Tomcata i wygląda to bardzo apetycznie. Co prawda są to wypraski z wersji przedprodukcyjnych, ale pewnie wiele się w nich już nie zmieni. Edytowane 6 Września 2019 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 Na fejsie jest cała grupa poświęcona budowie tego modelu, lepi go tam jakieś 10 modelarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 Ja niecierpliwie czekam, aż uświadczy nas w tej kwestii warsztat Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 Są już pierwsze zdjęcia zbudowanego F-14D AMK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 Na zdjęciach na fejsie lepiej się to malowanie prezentuje. Ale konfig kompletnie od czapy. Można już zamawiać gdzieś na preorderze w PLu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 23 minuty temu, Psar77 napisał: Można już zamawiać gdzieś na preorderze w PLu ? Bym się zdziwił, biorąc pod uwagę reputację firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 Pre-ordery mają tylko dystrybutorzy oidp, w Polsce z tego co wiem takiego brak. Najbliżej w Czechach. Jak tylko pojawi się w sprzedaży, to pewnie będzie też do kupienia w PL sklepach, tak jak były inne ich produkty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Lepszego inboxa F-14D AMK już raczej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 (edytowane) Dość stary ten inbox, koleś już nawet zdążył skończyć ten model. A nie, przepraszam, Fishbone jeszcze nie skończył. Edytowane 12 Września 2019 przez mbrnnr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Kokpit robi wrażenie: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 50 minut temu, Solo napisał: Kokpit robi wrażenie Nie da się ukryć , dobre zdjęcie i kusi człowieka do zakupu . Przy F-14 wszystko robi wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Może i ten model ma jakieś drobne problemy z kształtem kadłuba, ale detalem biję Tamkę na głowę: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Pięknie ale nie kupię. Mam już F-14D ot Tamki, bardziej zależałoby mi na B, bo w tej wersji są 2 najlepsze malowania. Poza tym zobaczymy jakiego kotleta (i za ile :D) wysmaży nam GWH. A kto wie, może i Tamka nieco stanieje z tego wszystkiego. A może Tamka pójdzie teraz w wersję B? AMK, muszę przyznać, jest świetnie zaprojektowany, ale jednak ten "detal" z tyłu za mocno by mnie raził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Który detal z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Tapczan zdajesz sobie sprawę z tego, że w zestawie są trzy rodzaje poduszek? Bo ten, kto narysował tę grafikę nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Przecież tu nie chodzi tylko o poduszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 (edytowane) Plis... To szukanie dziury w całym, tak jak z całym tym kształtem boków, które się okazały leżeć idealnie w planach i są takie same jak w Tamce. Poza tym wystarczy popatrzeć na to jak są celowo narysowane linie by pokazać błędny kształt i porównać ze zdjęciem gotowego modelu, na którym wyraźnie wydać, że jest to tak jak powinno być... Edytowane 12 Września 2019 przez mbrnnr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Do mnie te uwagi? Ja do tego podchodzę tak jak już wspomniałem, bo żadnych błędów od początku w tym modelu w praktyce nie widziałem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi