Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
5 godzin temu, Tap-chan napisał:

No, no, kusząca cena. W końcu jest tańsza alternatywa dla Tamki.

To jakieś przedprodukcyjne egzemplarze zdaje się (AMK sporo tego rozesłał do modelarzy), więc ktoś liczy na frajerów.

Napisano

Na zdjęciach na fejsie lepiej się to malowanie prezentuje. Ale konfig kompletnie od czapy. Można już zamawiać gdzieś na preorderze w PLu ?

Napisano

Pre-ordery mają tylko dystrybutorzy oidp, w Polsce z tego co wiem takiego brak. Najbliżej w Czechach. Jak tylko pojawi się w sprzedaży, to pewnie będzie też do kupienia w PL sklepach, tak jak były inne ich produkty. 

• Like 1
Napisano (edytowane)

Dość stary ten inbox, koleś już nawet zdążył skończyć ten model. 

A nie, przepraszam, Fishbone jeszcze nie skończył. 

Edytowane przez mbrnnr
Napisano
50 minut temu, Solo napisał:

Kokpit robi wrażenie

Nie da się ukryć , dobre zdjęcie i kusi człowieka do zakupu . Przy F-14 wszystko robi wrażenie .

Napisano

Pięknie ale nie kupię. 

Mam już F-14D ot Tamki, bardziej zależałoby mi na B, bo w tej wersji są 2 najlepsze malowania. Poza tym zobaczymy jakiego kotleta (i za  ile :D) wysmaży nam GWH. A kto wie, może i Tamka nieco stanieje z tego wszystkiego. A może Tamka pójdzie teraz w wersję B? 

AMK, muszę przyznać, jest świetnie zaprojektowany, ale jednak ten "detal" z tyłu za mocno by mnie raził.

Napisano

Tapczan zdajesz sobie sprawę z tego, że w zestawie są trzy rodzaje poduszek? Bo ten, kto narysował tę grafikę nie bardzo. 

Napisano (edytowane)

Plis... To szukanie dziury w całym, tak jak z całym tym kształtem boków, które się okazały leżeć idealnie w planach i są takie same jak w Tamce. 

Poza tym wystarczy popatrzeć na to jak są celowo narysowane linie by pokazać błędny kształt i porównać ze zdjęciem gotowego modelu, na którym wyraźnie wydać, że jest to tak jak powinno być...

FB_IMG_1568203682624.jpg

Edytowane przez mbrnnr