JFM Napisano 15 Września 2019 Share Napisano 15 Września 2019 PT-76B z plutonu czołgów 52. kompani rozpoznawczej z Lęborka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Fajnie wyszedł. Malusieńki drobiazg - zimowy poligon, wóz z maskowaniem wapnem, a załoga bez rękawiczek? Ale Duńczycy i tak robią w portki ze strachu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Fajny, podoba mi się :) dodatkowe brawo za temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Ładny polski kamuflaż zimowy a'la LWP. Model wygląda bardzo ładnie. Pomyśl może czy nie warto na niższych częściach wozu dodać do tego śniegu nieco błota. Kierowca- mechanik ma twarz Bolo Yeunga-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 16 Września 2019 Autor Share Napisano 16 Września 2019 Kwiecień-plecień bo przeplata, trochę zimy, trochę lata... Bywały takie poligony letnie, że chodziło się w bechatce lub jak kto woli panterce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 16 Września 2019 Autor Share Napisano 16 Września 2019 Z tym błotem na gąsienicach na nadmorskim poligonie, to raczej tak nie do końca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 No ale to kwiecień-plecień to raczej nie jest Kolekcje masz imponującą. Co ci jeszcze zostało z żabochłapów? MTLB, T-54? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 16 Września 2019 Autor Share Napisano 16 Września 2019 O.K. założę d-cy brązowe skórzane rękawiczki. Do pokazania, czy sklejenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 1 minutę temu, JFM napisał: O.K. założę d-cy brązowe skórzane rękawiczki. Do pokazania, czy sklejenia? Tylko trójpalczaste wz.68 :P I to i to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Z przyjemnością oglądam Twoje wyroby, no ale do czegoś przyczepić się muszę . Pojazd zrobiony świetnie , duży plus za te sztyle do narzędzi wyglądają naprawdę realistycznie (zapamiętam i zastosuję) ale musisz niestety popracować nad figurkami , świecą się niemożliwie żaden materiał się tak nie świeci , powinny być pomalowanie czarnym matem, dodatkowo zgaszone pigmentem( ja używam piaskowego wtedy ubrania wyglądają na brudne) te oczy też nie za bardzo wyglądają,wiem że to ciężkie do wymalowania, dlatego polecam Ci kalki gałek ocznych: https://www.rctrax.pl/brown-eyes-transfers-decals-sheet/123588/ Są też jeszcze niebieskie. Poza tym jeżeli to jest dowódca tego tanku to raczej nie powinien być w stopniu szeregowego tylko kaprala/ strasznego kaprala, no i zainwestuj w końcu Człowieku w lufy np. do tego DSZk-a ( od razu zobaczysz różnicę) i w metalizery do broni , ja jak kupiłem pierwszy metalizer to po ujrzeniu efektów , wymalowałem całą broń ręczną jaką miałem w domu . W sumie na duży plus .Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 16 Września 2019 Autor Share Napisano 16 Września 2019 Obiecuję, że popracuję nad figurkami. Ciekawa sprawa z tymi gałkami ocznymi. Czy te najmniejsze pasują do skali 1/35? Dowódca będzie w stopniu ppor. w brązowych skórzanych rękawiczkach - obiecuję, że poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 16 Września 2019 Autor Share Napisano 16 Września 2019 Do pokazania jakieś 15, do sklejenia drugie tyle; chociaż tych drugich przybywa szybciej niż tych pierwszych ubywa... Aha, wszystkie oczywiście w barwach 7.ŁDD lub 7.ŁBOW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 32 minuty temu, JFM napisał: Obiecuję, że popracuję nad figurkami. Ciekawa sprawa z tymi gałkami ocznymi. Czy te najmniejsze pasują do skali 1/35? Dowódca będzie w stopniu ppor. w brązowych skórzanych rękawiczkach - obiecuję, że poprawię. Tak te najmniejsze są do skali 1/35, były jeszcze podobne z Archera , ale aktualnie są niedostępne. Co do przybywania to coś wiem o tym bo mam całą szafę wypchaną po brzegi , dobrze że mam dziuplę do której klucz mam tylko ja ,i zaprzyjaźnionego listonosza . Co do LWP to też mnie interesują pojazdy ale raczej te nietypowe , jak radary, STZ-y , i inne techniczne . Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Września 2019 Share Napisano 20 Września 2019 Brawo 7ŁDD! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi