abtb Napisano 29 Września 2019 Share Napisano 29 Września 2019 Model: Tak jak poprzednik, (prawie) prosto z pudła. Tym razem nie obity , nie obdarty i nie pozalewany olejami. Dodałem przewody hamulcowe. Samolot: Myśliwiec powstał w oparciu o założenia 18-shi na nowy myśliwiec marynarki. Wszystkiego wylatał raptem 15 minut. Docelowo miał chyba latać z silnikiem odrzutowym. I tym dość futurystycznym latawcem żegnam się z lotnictwem "kraju kwitnącego wiśnia" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Września 2019 Share Napisano 29 Września 2019 Fajne dziwadło.Tak właśnie powinien wyglądać.Lekko zużyty. Ciekawa teoria z tym pożegnaniem "lotnictwa kwitnącej wiśni". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Września 2019 Autor Share Napisano 30 Września 2019 8 godzin temu, Xmen napisał: Ciekawa teoria z tym pożegnaniem "lotnictwa kwitnącej wiśni" Piętnaście "japończyków" na półeczce w zupełności wystarczy. Ewentualnie jeszcze może wpadnie E13 z "konkursu pacyficznego" z sąsiedniego forum i extra bonus pod postacią dwóch piorunów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 30 Września 2019 Share Napisano 30 Września 2019 ładniutki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 30 Września 2019 Share Napisano 30 Września 2019 Ten mi się podoba. Nie ma żadnego łodzia latającego, więc nie ma pożegnania z lotnictwem Japonii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Września 2019 Autor Share Napisano 30 Września 2019 2 minuty temu, lesio-69 napisał: Nie ma żadnego łodzia latającego, A no nie ma i raczej nie będzie. "Japońska zieleń" jakoś nie podchodzi mi kolorystycznie więc szkoda kasy i wysiłku 4 minuty temu, lesio-69 napisał: więc nie ma pożegnania z lotnictwem Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Września 2019 Share Napisano 30 Września 2019 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Października 2019 Autor Share Napisano 1 Października 2019 Kilka nowych fotek, których nie "wrzuciłem" w pierwszym podejściu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Zawsze bardzo mi się podobał ten samolot, to świetny zestaw Hasegawy w każdej skali 1:32/48/72 robiłem także w wersji J7W2 .Twój model wyszedł zawodowo, - podpowiem że jak będziesz robił wersję z silnikiem Ne-20 to Edek robi blaszki.... w prawdzie do W1 ale jak znacząco pomagają. Pewnie że Cię podpuszczam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi