sianko Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Witam! Model w końcu zdecydowałem się skończyć i schować do pudła po butach, tam przynajmniej nie dosięgnie go kurz. Budowałem go ok.roku z przerwami na inne "szybkie" modeliki. Z ciekawostek dodam, że oryginalny typ tego samolotu znajdował się w zbiorach krakowskiego muzeum, ale został zamieniony o ile pamiętam na Spitfajera, dla mnie szkoda no cóż oryginał bym sobie chętnie na żywo pooglądał 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 O w morde. Kozak. Naprawdę. Wypije dziś za Ciebie i ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 U mnie to z przodu gablotki by stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Upierdzielonych modeli nie bardzo lubię, ale jeżeli jest to diorama to owszem, a Twoja świetnie się prezentuje. gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Piękne sianko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Fantastyczny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 6 Października 2019 Autor Share Napisano 6 Października 2019 Dziękuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Października 2019 Share Napisano 12 Października 2019 Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 12 Października 2019 Share Napisano 12 Października 2019 Szmaciaki nie mój temat ,ale przepięknie ci wyszedł . Wszystko zrobione z wyczuciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi