sianko Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 Witam! Model w końcu zdecydowałem się skończyć i schować do pudła po butach, tam przynajmniej nie dosięgnie go kurz. Budowałem go ok.roku z przerwami na inne "szybkie" modeliki. Z ciekawostek dodam, że oryginalny typ tego samolotu znajdował się w zbiorach krakowskiego muzeum, ale został zamieniony o ile pamiętam na Spitfajera, dla mnie szkoda no cóż oryginał bym sobie chętnie na żywo pooglądał 10 Cytuj
panDespota Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 O w morde. Kozak. Naprawdę. Wypije dziś za Ciebie i ten model Cytuj
Adamo722 Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 U mnie to z przodu gablotki by stal Cytuj
tlb Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 Upierdzielonych modeli nie bardzo lubię, ale jeżeli jest to diorama to owszem, a Twoja świetnie się prezentuje. gratuluję. Cytuj
podciech Napisano 12 Października 2019 Napisano 12 Października 2019 Szmaciaki nie mój temat ,ale przepięknie ci wyszedł . Wszystko zrobione z wyczuciem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi