czak45 Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 (edytowane) Skonczony hardcorowy projekcik za mala kase Dorobilem tlumik, zmienilem MG, dodalem plandeke i tyczki itp. Fotomontaz: I cala reszta: I jeszcze jeden fotomontaz (bo lubie): Pozdrawiam. Edytowane 25 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Czy on strzela w jakąś wieś na Warmii i Mazurach? Heh, śliczny model w mikroskali! Świetnie pomalowany i pięknie, jak na skalę zrobione gąsienice! A figurka żywcem z trzy-piątki! Pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Brawo czak45. Super gąsienice Ci wyszły. Mam kilka modeli z tej skali i wiem, że z gąskami jest problem, nie wyglądają tak jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 O ja .... podstawka jest świetna! Modelik też! Malowanie rewelacyjne... miodziooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Świetny model, ale ten ostatni fotomontaż to mistrzostwo Brawo ! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Modele robisz super, nie wiedziałem, że lubisz fotomontaż. No, no wyszedł ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Sam kiedyś składałem ten zestaw, i oczywiście wyszedł mi beznadziejnie Teraz dopiero widzę różnicę, jak było... a jak mogło być. Kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Dlatego nie kleje w 1:72... Ale czak ten model to extra, na prawdę jest świetny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Wiem jaki ten model jest mały :-)) Bo na fotach tego nie widać. Kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Ładny,cieszy oko,pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 ładny model. nie za brudny nie za czysty...takie lubię. To samo się tyczy zadrapań. Do tego sympatyczna podstawka, ze o superowym fotomontażu i samych zdjęciach nie wspomnę. No i te gąski...cacy -> kłądłeś je na super gluta? Jedynie co, to plandeka mi się wydaje zbyt błyszcząca (może to wina zdjęć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Świetny model, ale ten ostatni fotomontaż to mistrzostwo Ale czak miał na mysli, że fotomontażem jest ten pojazd, a tło jest prawdziwe A pisząc poważnie, to gratuluję, bo naprawdę nie ma żadnej rożnicy pomiędzy modelali 1:72, 1:76 a "klasą królewską" 1:35 w Twoim wykonaniu. Strach pomyśleć, co będzie jak wymyślą skalę dla pancerki 1:700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 Dzieki za pozytywne komentarze Gaski kleilem na super glue. A plandeka faktycznie sie troszke za bardzo blyszczy i nie jestem z niej do konca zadowolony. Jak robice plandeki? Ja chusteczka chigieniczna na nia woda i zostawiam do wyschniecia. Potem klej wikol delikatnie rozrobiony w wodzie. Efekt jak widac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Czak czy po tych experymentach z chusteczką nie ma problemu z fakturą? Ja próbowałem, ale mi się średnio podobało. Ja próbowałem z folią aluminiową, zobacz mojego M60A3 na smallscaleafv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Marca 2008 Autor Share Napisano 27 Marca 2008 mozesz wkleic link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Model-super(te gąsienice,w revellu-76...to chyba tylko i wyłącznie "super glue"),traki śliczne. Zdjęcia-wiadomo,nic nowego nie wniosę. Podstawka-ciut mikra,ale pewnie taki miał być efekt(kwestia upodobań i gustów,o których się nie dyskutuje) gratuluję ! RJ ps. chusteczka,zabezpieczenie modelu,cienką folią,w jaką się pakuje np. kanapki,bardzo miękka i nie "urazi modelu. Namaczanie sidoluxem zabarwionym na kolor bazowy materiału. Po wyschnięciu powyższego,nakładanie kolejnych warstw sido,do skutku(mniej chropowate itp).Jeśli musimy zawinąć,zabezpieczamy ta sama folią skrawki styku "materiału" z miejscem ,w który mógłby nam ścieknąć sidolux Przecierka, na końcu lakier mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 28 Marca 2008 Autor Share Napisano 28 Marca 2008 Ciekawe czy sidolux bedzie lepszy od kleju do drewna? Trzeba bedzie przetestowac Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Ciekawe czy sidolux bedzie lepszy od kleju do drewna?Trzeba bedzie przetestowac Dzieki. jednak rozrzedzony wikol jest najlepszym rozwiązaniem świetnie długo schnie i można jeszcze po nałożeniu troche go pokształtować oczywiście mówie o chustkach pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi