WujekAlice Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 Też można, ale plastelina wygodniejsza i swoją wagę też ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 I rozpuszcza się w cieple. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 Kulki ołowiane najlepiej mocować na gluta. Co do CA to mam trochę mieszane odczucia. Byłem "za" dopóki mi się kadłub od Mi 10 omskną i CA puściło i zrobiła mi się grzechotka. Od tamtej pory używam tylko poxipolu - trzyma na wieki. Tylko potrzebna odrobina kultury pracy żeby kadłuba nie wysmarować tam gdzie nie trzeba. Wszelkiej maści kity stanowczo odradzam z przyczyn podanych przez Solo. A swoją drogą co cię skłoniło Solo do walnięcia takiego kaczora na awatara. Zapisałeś się bo obiecali 500+ na modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 Będzie interwencyjny skup modeli podobno, a w ogóle to jestem Kaczka Która Nadchodzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 9 godzin temu, Solo napisał: I rozpuszcza się w cieple. A co, masz zamiar trzymać modele w saunie? Na temperaturę pokojową jest zupełnie spoko. Widać co sklejacz, to to inny sposób i kazdy uważa że jego najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 Jest jeszcze trzeci sposob przykleic kola do podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 18 godzin temu, abtb napisał: używam tylko poxipolu - trzyma na wieki. Popieram Poxipol albo UHU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 9 godzin temu, WujekAlice napisał: A co, masz zamiar trzymać modele w saunie? Wystarczy że postoi latem na słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 (edytowane) Juffre zrobi na przekór i włoży tam ładnie oszlifowaną , ciężką nakrętkę . Edytowane 29 Października 2019 przez Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 Trzeba do jakiegos plywadla wrocic jak tu same obciazniki, haczyki i beda mowic zeby zaraz splywac po poxipol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 Godzinę temu, Solo napisał: Wystarczy że postoi latem na słońcu. To musiałoby być ze 35 stopni, a nawet lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 W upały w słońcu jest znacznie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 Dlatego solo w pocie czoła pracujesz nad modelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi