bondarek Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 To moja druga figurka tak bardziej na poważnie. W sumie doświadczenie mam mizerne, ale popracuję jeszcze nad sobą 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 Mi się podoba, dla mnie poziom nie do osiągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 rewelacyjnie pomalowane nogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 Rewelacyjnie wykonana i tak jak Mandrivecs napisał, dla mnie poziom poza zasięgiem. Aż mi się pewna piosenka przypomniała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 28 Października 2019 Autor Share Napisano 28 Października 2019 Dzięki Nic nie jest poza zasięgiem! Kiedyś też mi się wydawało, że malowanie figurek to jakieś voodoo, ale okazuje się, że i tego można się tego nauczyć. Co prawda na początku filmy na Youtube bardziej mnie frustrowały niż pomagały, a zaczęło się udawać się dopiero po tym jak pierwszy raz poszedłem na "Nocne Malowanie Figurek" i na miejscu, face to face dostałem kilka podstawowych informacji i rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 Gratuluję fotki tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Października 2019 Super Moderator Share Napisano 28 Października 2019 Ładniusia; chyba sobie też kiedyś jakąś figurynkę "machnę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 Gratuluję fotki tygodnia. Malowanie rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Grudnia 2019 Share Napisano 29 Grudnia 2019 Ale zajebista panna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi