ManiekB Napisano 21 Listopada 2019 Share Napisano 21 Listopada 2019 41 minut temu, Hello napisał: Maniek pisał coś o niewłaściwych szachownicach Witam Szachownice są za duże do białej 0304. A do malowania 0209 rozmiarowo dobre, ale mają czerwone obwódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Listopada 2019 Share Napisano 21 Listopada 2019 2 godziny temu, Mitrandir napisał: jest to kawał cielaka jak na 1/72 To spokojnie możesz psikać sprajem. Raz dwa i galeria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Listopada 2019 Autor Share Napisano 22 Listopada 2019 15 godzin temu, Grzes napisał: To spokojnie możesz psikać sprajem. Raz dwa i galeria Żeby tak się dało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Ja tu w temacie nie chcę poganiać ale pogłoski były że dziś będzie galeria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Mitrandir teraz siedzi i myśli jak tu Sokoła wkręcić na warsztat ☺☺☺. Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Listopada 2019 Autor Share Napisano 24 Listopada 2019 Godzinę temu, rymulus napisał: Ja tu w temacie nie chcę poganiać ale pogłoski były że dziś będzie galeria No to wymagaj... Najlepiej od tego co tak pisał A na poważnie, to nie miałem czasu jest położony podkład na blachy i staram się zamknąć oszklenie na dziobie wtedy wrzucę coś. Już nie przeginajmy w tydzień nie mam zamiaru go skończyć... na razie jest ok 50godzin poświeconych na Sea Dragona. Poza tym po mi 26; 10 i 6 to największy hamerykański jaki jest w tej skali 14 minut temu, Hello napisał: Mitrandir teraz siedzi i myśli jak tu Sokoła wkręcić na warsztat ☺☺☺. Hello Nie... ja nie robie pod presją chwili... poza tym kiedyś sobie powiedziałem że pierwszy będzie Głuszec... albo Anakonda... Zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 52 minuty temu, Mitrandir napisał: ja nie robie pod presją chwili... poza tym kiedyś sobie powiedziałem że pierwszy będzie Głuszec... albo Anakonda... Zobaczymy No i w 1:72.... Chyba że jakiś malutki wyjątek od reguły? Z Twoimi umiejętnościami i podejściem do detali było by ciekawie... 1:48 to jednak inne możliwości. Choć przyznam że wiatraki w 1:72 coś w sobie mają i gdy już Answer wypuści 72 to na pewno nie przejdę obojętnie... zdradzisz co masz w planach po SeaDragonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Listopada 2019 Autor Share Napisano 24 Listopada 2019 (edytowane) Może już czas na delfinka... Nie wiem nie zastanawiałem się ale tak teraz jest konstrukcja Zachodnia,...To może czas na jakąś wschodnią... a co jakaś sugestia? Edytowane 24 Listopada 2019 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 (edytowane) Może dla równowagi wspomniany już Mi-6 np... Oglądaliśmy ostatnio więc jest na świerzo...oczywiście z Uazem Edytowane 24 Listopada 2019 przez leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 W dniu 21.11.2019 o 16:33, Mitrandir napisał: No to żeby nie było, że i ja się ociągam... to przyznam, że kolega Rudy0007 ma trochę racji z tym podkładem Ja tam tylko bardziej sugerowałem się tym co inni pisali, że u Ciebie szybko i w ogóle 10 minut temu, Mitrandir napisał: ,...To może czas na jakąś wschodnią... a co jakaś sugestia? No pewnie: KA-29 Helix-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Listopada 2019 Autor Share Napisano 24 Listopada 2019 MI-6... na razie nie poza tym ja inną wersję będę robił z sikawką Ale Ka-29... hmmm? ... może Ka-32??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 25 Listopada 2019 Share Napisano 25 Listopada 2019 Widzę że lubisz wyszukane tematy. I bardzo dobrze Jeden i drugi bardzo fajny, jednakże w drugim wariancie jest zdecydowanie więcej czerwonego. A jak wiadomo, czerwony jest najlepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Listopada 2019 Autor Share Napisano 25 Listopada 2019 2 godziny temu, rudy0007 napisał: Widzę że lubisz wyszukane tematy. I bardzo dobrze Jeden i drugi bardzo fajny, jednakże w drugim wariancie jest zdecydowanie więcej czerwonego. A jak wiadomo, czerwony jest najlepszy Dodatkowo do czerwonego, mam już wszystkie kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 25 Listopada 2019 Share Napisano 25 Listopada 2019 Godzinę temu, Mitrandir napisał: Dodatkowo do czerwonego, mam już wszystkie kalki Jak dla mnie wszystko jest już jasne, a dokładnie czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Listopada 2019 Autor Share Napisano 25 Listopada 2019 Teraz, rudy0007 napisał: Jak dla mnie wszystko jest już jasne, a dokładnie czerwone Oj... nie lekceważył bym mojej szafy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 25 Listopada 2019 Share Napisano 25 Listopada 2019 Nikt by nie śmiał. Z drugiej strony, po co do niej zaglądać i wprawiać się w zakłopotanie i ból głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Listopada 2019 Autor Share Napisano 25 Listopada 2019 3 godziny temu, rudy0007 napisał: Nikt by nie śmiał. Z drugiej strony, po co do niej zaglądać i wprawiać się w zakłopotanie i ból głowy Zupełnie nie wiem o czym mówisz... 270 modeli wiatraków na pewno nie powoduje bólu głowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 Już rozumiem czemu tylko 72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Listopada 2019 Autor Share Napisano 26 Listopada 2019 30 minut temu, leon napisał: Już rozumiem czemu tylko 72 Cieszy mnie to.. tak to stawiam jeden obok drugiego i widać różnice wielkości w kolekcji. Jak bym teraz wymieszał z 48... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 Szkoda, że takie słabe to zdjęcie. Opcja tej szafy jest extra! Zastanawia mnie zaś to, co trzymasz za skarby w tym sejfie schowanym w tej małej szafce na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 7 godzin temu, Mitrandir napisał: 270 modeli wiatraków Chciałbym dożyć chwili, w której wyjmujesz z tej szafy ostatniego wiatraka do zrobienia. Tego samego i tobie życzę Grzegorzu Jak by tak wszystkie gotowe ustawić w hangarze i krzesełka dookoła, to zostaje już tylko browara smoczyc i dyskutować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 270? Ufff, znaczy są jeszcze lepsi. Też bym chciał widzieć, ja robisz ostatni wiatrak z szafy. Ale pewnie nie dożyję. Ty pewnie też... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 (edytowane) 5 godzin temu, WujekAlice napisał: Ale pewnie nie dożyję. Ty pewnie też... Nie ma to jak szczerość . Ale pamiętajmy, że nadzieja umiera ostatnia. A tak na marginesie Grzegorzu, czyżbyś miał chrapkę na tą piękną węgierską 24-kę? Edytowane 26 Listopada 2019 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 Tylko 270... To masz jeszcze do czego zdążać Do porównania, moja szafka https://www.scalemates.com/profiles/mate.php?id=10934&p=stash&q=*&fkSTASHMATE[]=10934&fkSTASHSTATUS[]=10934-Stash&page=stash&fkCATNAME[]="Helicopters" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 I znowu czuję się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi