Adamsky Napisano 3 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Powstaje tez Anakonda tak ze prosze o wyrozumiałość w tempie powolnym prac CDN... wiecej na fb Zapraszam Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Adamsky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 3 Czerwca 2020 Share Napisano 3 Czerwca 2020 Uff!! Adamie, aż szkoda że to nie mój zakres zainteresowań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 3 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2020 1 minutę temu, Slawek_26869 napisał: Uff!! Adamie, aż szkoda że to nie mój zakres zainteresowań Jak w czymś mogę pomóc - pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 3 Czerwca 2020 Share Napisano 3 Czerwca 2020 1 minutę temu, Adamsky napisał: Jak w czymś mogę pomóc - pisz Już mi raz pomogłeś , a i teraz pomagasz (no chyba że zapomniałeś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 3 Czerwca 2020 Share Napisano 3 Czerwca 2020 W Anakondzie będą kalki do szarej maszyny Gromu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 3 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2020 36 minut temu, Slawek_26869 napisał: Już mi raz pomogłeś , a i teraz pomagasz (no chyba że zapomniałeś ) Wiem 15 minut temu, mandrivecs napisał: W Anakondzie będą kalki do szarej maszyny Gromu? Jeśli ktoś sobie zapragnie, to pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Czerwca 2020 Share Napisano 3 Czerwca 2020 Blaszki świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Czerwca 2020 Share Napisano 4 Czerwca 2020 Teraz jeszcze przekonaj ich by zrobili w 1/72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2020 10 godzin temu, Mitrandir napisał: Teraz jeszcze przekonaj ich by zrobili w 1/72 Brak modelu wzasadzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 4 Czerwca 2020 Share Napisano 4 Czerwca 2020 6 godzin temu, Adamsky napisał: Brak modelu wzasadzie A co to oznacza? Może chociaż tablice z yahu w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2020 2 godziny temu, bart207skw napisał: A co to oznacza? Może chociaż tablice z yahu w 1/72 niestety środek AJM/Mirage Hobby - w zasadzie nie istnieje wiec nie ma jak tam blaszki zamontować, ale PART zrobil ładny środek z blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 10 godzin temu, Adamsky napisał: niestety środek AJM/Mirage Hobby - w zasadzie nie istnieje wiec nie ma jak tam blaszki zamontować, ale PART zrobil ładny środek z blaszki Adaś to zrób chociaż w formie kalki jakos sobie zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 5 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Mitrandir napisał: Adaś to zrób chociaż w formie kalki jakos sobie zamontuje jaka wersja, można zrobić taka tablice żywiczna plus kalki , ale musza byc chetni - wersja T i A Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Adamsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 3 godziny temu, Adamsky napisał: jaka wersja, można zrobić taka tablice żywiczna plus kalki , ale musza byc chetni - wersja T i A chętny na 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 7 godzin temu, Adamsky napisał: jaka wersja, można zrobić taka tablice żywiczna plus kalki , ale musza byc chetni - wersja T i A Ja do Anakondy i Głuszca bym potrzebował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 1 Października 2020 Autor Share Napisano 1 Października 2020 Czołgiem nowe kalki W-3 dostepne. Zapraszam priv 48 pod Answera Policja i SAR/RL 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 18 Lutego 2021 Share Napisano 18 Lutego 2021 Cześć Adamie, doradź proszę, którą tablicę Yahu użyć do wersji SAR/RL... wszystkie zdjęcia jakie udało mi się znaleźć pokazują inny obrys tablicy (bardziej "prostokątny"), że o różnych kolorach nie wspomnę i ciężko wybrać poprawną Na Głuszca pewnie nie ma co czekać, to chociaż 0417 zrobię w zielonym, a że w temacie Sokoła raczkuję, każdą pomoc przyjmę Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 18 Lutego 2021 Autor Share Napisano 18 Lutego 2021 @Wojtu204Śmigłowce W-3 to zmora modelarska - kilkanaście wersji wyposażenia i tablic, trudno ujednolicić, współpracowałem przy tworzeniu samego modelu w 49 jaki w tworzeniu blaszek Yahu. Ostatnia wersja 0417 z pomarańczowymi drzwiami to juz W-3WA SAR, wcześniejsze wersje to W-3T , potem W-3RL. nowe powiększone tablice maja najnowsze Anakondy oraz W-3WA SAR one sa takie powiększone. Ja tez bede robil model z pomarańczowymi drzwiami i wstawie tablice TOPR czarna - tylko badacze pisma moze to dojrzą, przy wersji laciatej tablica zielona z Yahu w zielonej daj tablice czarna- współpracując z Yahu starałem sie zaplanować tak by tablica byla jak najbardziej optymalna . Czarna tablica TOPR pasuje do wersji A, TOPR, AM, starszych W-3ARM, niektórych AS, RL, każdej czarnej wersji A, Bede w tym wątku budował Sokoly wiec zapraszam co jakiś czas i sam chętnie popatrzę na twojego W-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 @Adamsky bardzo dziękuję za pomoc zatem dobieram czarną i odpowiednie kalki trochę wody w Odrze jeszcze upłynie, zanim się zabiorę za swojego, ale z uwagą będę śledzić Twój wątek. Jeszcze raz dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Lutego 2021 Share Napisano 20 Lutego 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Lutego 2021 Share Napisano 20 Lutego 2021 To tablica z 0417...) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helix Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 Witaj ponownie Adamie!!! Z niezmierną radością obserwuję ponowną aktywność!!! Miałem już dawno coś do Ciebie napisać. Obejrzawszy Twoje kalki - jestem pod wrażeniem niesamowitej precyzji wydruku!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przyszedł mi do głowy pomysł, aby ekran Garmina do EC-MJJ nie pozostał czarną plamą może uda się wydrukować żywy obraz. Jeżeli tylko się zmieści,to złączę kilka fotek z postoju na ziemi. Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helix Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 Niestety!!! Objętość zbyt duża, a obniżanie jakości nie ma sensu, bo nie będzie czytelności wydruku, może więc jeśli pozwolisz prześlę na Twoją prywatną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 17 Marca 2021 Autor Share Napisano 17 Marca 2021 @helix ok daj na prywatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 18 Marca 2021 Autor Share Napisano 18 Marca 2021 helix podesłał fotki z Garmina i zrobimy test, wybrałem 1 wariant, wcześniejszy druk z ciemnym monitorem i projekt z wersja kolorowa, co sądzicie??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi