rymulus Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca W Bytomiu kupiłem ostatniego Żuka. Forma do odlewów się rozpadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca 5 godzin temu, rymulus napisał: W Bytomiu kupiłem ostatniego Żuka. Forma do odlewów się rozpadła. W Martoli ciągle dostępny za 180zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca 11 godzin temu, kopernik napisał: W Martoli ciągle dostępny za 180zł. Ale na zamówienie, więc mogą nie wiedzieć jeszcze, że się skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca 8 minut temu, Wymysl napisał: Ale na zamówienie, więc mogą nie wiedzieć jeszcze, że się skończył. Jak najbardziej. Zamawiałem tam kiedyś dwa modele z Ardpol-a. Oba były "dostępne". Po czym otrzymałem informację, że jednego z nich nie ma i nie będzie ze względu na uszkodzoną formę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Jest cały czas nadzieja, że za jakiś czas będzie dostępny bo "matka" do robienia formy silikonowej jest nadal w rękach producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi