Bengal Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 55 minut temu, makinen napisał: Z takim podejściem i ręką do roboty, to byś się z humvee zabrał i pozamiatał w temacie. już to proponowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Jakoś mnie ten humvee nie kręci... Ale Izrael je ma więc kto wie Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 Ooooo! Koszerny byłby extra. Ja mam 5 na rozkładzie . Szalenie efektowne pojazdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2019 23 minuty temu, makinen napisał: Ooooo! Koszerny byłby extra. Ja mam 5 na rozkładzie . Szalenie efektowne pojazdy! Pożyjemy, zobaczymy... I tak najbliższe pół roku spędzę przy tej Merkavie... Inne czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 Te fototrafki sklejane to na ten specyfiq MIGa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2019 Jedynie nim pozycjonowane. Później "Roket Hot" od Deluxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 2 godziny temu, Dorotka napisał: . I tak najbliższe pół roku spędzę przy tej Merkavie. aż się boję w takim razie otworzyć swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2019 Godzinę temu, Bengal napisał: aż się boję w takim razie otworzyć swoje Otwieraj! Będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 39 minut temu, Dorotka napisał: Otwieraj! Będzie fajnie po nowym roku Jacku, skończę 3 obecne modele a potem może być żydek żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2019 Uff... Osłony skończone... Teraz trzeba robić wieszaki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2019 Gęsina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2019 Wpadłem na pomysł połączenia dwóch modeli, czyli 3D i 3D Lic. Wydawało mi się, że pancerz pod kadłubem powinien spokojnie pasować do elementów z 3D. Nie podobały mi się te „pałąki” z wersji LIC i chciałem je zastąpić tymi bardziej tradycyjnymi uchwytami. D..a blada nic nie pasowało i się wpakowałem na minę. Jakoś to wyprostowałam, ale jeszcze trochę zejdzie przy jakiś śrubkach…. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Grudnia 2019 Share Napisano 23 Grudnia 2019 Zdążysz do końca roku ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2019 No właśnie... Którego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 24 Grudnia 2019 Share Napisano 24 Grudnia 2019 4 godziny temu, Dorotka napisał: No właśnie... Którego? no nie do tego przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2019 4 godziny temu, Bengal napisał: no nie do tego przecież Jeżeli pytasz poważnie, to po 50-tce zdałem sobie sprawę z faktu. że najbardziej ograniczają nas, wymuszana konieczność skończenia tego co się zaczęło i opinia innych ludzi w przedmiocie tego co robimy. Jak masz na to wywalone żyje się dużo lepiej. Tak więc jakimkolwiek terminem nie zawracam sobie głowy. Przy okazji napisania tej żenującej życiowej konstatacji życzę wszystkim Wesołych Świąt! P.S. Modelarzy ponoć dodatkowo ograniczają Żony, aczkolwiek ja akurat bardzo dobrze trafiłem… Choć za trzecim razem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 24 Grudnia 2019 Share Napisano 24 Grudnia 2019 2 godziny temu, Dorotka napisał: Wesołych Świąt! Wzajemnie Jacku ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 24 Grudnia 2019 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2019 Dużo czasu na klejenie bo modeli mnóstwo a czasu mało @DorotkaWesołych i Najlepszego. Rydwan mi się bodoba sczególnie IV ale już dawno temu powiedziałem stop, tylko WWII i tak mam kilka MAN`ów (4x4,6x6,8x8 ) i więcej współnczesnych nunu Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keravnos Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Gdzie udało Ci się dorwać sprężyny do zawieszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2020 5 godzin temu, keravnos napisał: Gdzie udało Ci się dorwać sprężyny do zawieszenia? Już nawet nie pamiętam, ale one są z zestawu Voyagera, a ten można spokojnie kupić, choć nie w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keravnos Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 6 godzin temu, Dorotka napisał: Już nawet nie pamiętam, ale one są z zestawu Voyagera, a ten można spokojnie kupić, choć nie w Polsce... Dzięki za info, myślałem, że dorwałeś je gdzieś u nas. Nie zostaje mi nic innego jak sprowadzić z zagranicy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Niby takie same a jednak... Edytowane 10 Stycznia 2020 przez Dorotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2020 Próbka anty-poślizgu z VMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) I kolejny teścik... Myślę, że jak się to będzie robić z większą starannością ostateczny efekt powinien być satysfakcjonujący Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Dorotka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 11 Stycznia 2020 Share Napisano 11 Stycznia 2020 Przekonująco to wygląda A czy Meng nie odlał tych antyposlizgów na swoich częściach czy chcesz po prostu uzyskać lepszy efekt? Pytam bo w modelu Abramsa zrobili te powierzchnie fabrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi