Grzes Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Czerwiec tuż tuż. Ciekawe czy się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Ale Iryde to bym sobie skleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja (edytowane) kolejna reedycja modelu dla zdeterminowanych 1/72 CH-37A Mojave - Special Hobby Edytowane 23 Maja przez KFS-miniatures 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 54 minuty temu, Moses napisał: Ale Iryde to bym sobie skleił To będziesz miał wybór miedzy Ardpolem i Lukgraphem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja To zdecydowanie Lukgraph. Hobby Boss dalej atakuje Avengerami, tym razem TBF-1C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Można już pooglądać boxarty na nowości Sworda, a w przypadku Cougara i Ganneta, zajrzeć w pudełko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 10 minut temu, barszczo napisał: w przypadku Cougara i Ganneta, zajrzeć w pudełko: W sumie zawartość pudełek wcale nie odbiega od zawartości mojej mydelniczki w łazience 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 36 minut temu, abtb napisał: W sumie zawartość pudełek wcale nie odbiega od zawartości mojej mydelniczki w łazience Ale używają zdecydowanie lepszego mydła niż Muzikant . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja W dniu 22.05.2025 o 12:36, Moses napisał: Super! Dla mnie w tym roku urodzaj 18 minut temu, barszczo napisał: Ale używają zdecydowanie lepszego mydła niż Muzikant @Moses prawdę nam powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Pragnę przypomnieć że to nie są nowości a wznowienia modeli sprzed 7-8 lat. 39 minut temu, barszczo napisał: Ale używają zdecydowanie lepszego mydła niż Muzikant . Mydło mydłem, Sword nauczył się ostrzyć gwóźdź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja (edytowane) Jedni mają słabość do KP inni do Swordów Edytowane 23 Maja przez Moses 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja (edytowane) 17 godzin temu, Grzes napisał: Czerwiec tuż tuż. Ciekawe czy się uda... W marcu minęło 40 lecie oblotu. Fajnie, że nie odpuszczają tematu Edytowane 23 Maja przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 9 godzin temu, Wojtek59 napisał: To będziesz miał wybór miedzy Ardpolem i Lukgraphem. a byl w ogole Ardpol? czy tylko zapowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Ma być. Wg anonsów. Co szkodzi mieć nadzieję. I tak kupię obadwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 1 godzinę temu, BRAVO112 napisał: a byl w ogole Ardpol? czy tylko zapowiedz? 1 godzinę temu, Wojtek59 napisał: I tak kupię obadwa. Takoż i ja uczynię! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Ja się pytam kiedy w końcu ktoś żubra wyda... Ludzie czekajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja zubry to w Bieszczadach chyba tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja A ten się nie liczy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 19 minut temu, BRAVO112 napisał: zubry to w Bieszczadach chyba tylko.... Nie tylko - w mojej okolicy są w Gołuchowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 23 minuty temu, Wojtek59 napisał: A ten się nie liczy ? No gdzie, łon musi byc w plastiku, i nie kosztujący dużo. Darmo najlpiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 34 minuty temu, BRAVO112 napisał: zubry to w Bieszczadach chyba tylko.... ee, no jednak przede wszystkim Podlasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 1 godzinę temu, Moses napisał: No gdzie, łon musi byc w plastiku, i nie kosztujący dużo. Darmo najlpiej I dostawą gratis do paczkomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Zubr ( jako samolot ) jakos nigdy " mnie nie krecil " - taki tramwajowy Amiot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 2 godziny temu, Moses napisał: No gdzie, łon musi byc w plastiku, i nie kosztujący dużo. Darmo najlpiej Mam spełniającego wszystkie kryteria 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 6 minut temu, Wymysl napisał: Mam spełniającego wszystkie kryteria Jakbym dobrze poszukał to podejrzewam, że też bym takiego u siebie znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi