AlbertO Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października Komu trzeba dołożyć? Daj jakiś konkret: zdjęcia silnika z modelu, ich oraz konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października (edytowane) 22 minuty temu, AlbertO napisał: Komu trzeba dołożyć? Daj jakiś konkret: zdjęcia silnika z modelu, ich oraz konkurencji. Mam porównanie tego o czym mowa a firmy FPW model 3D i tyle w tym temacie.I wcale nie dokładam a stwierdzam fakty.Każdego może zadowolić co innego.Na renderach wszystko pięknie wygląda, ale rzeczywistość szybko weryfikuje, stąd taka a nie inna ocena i poszukiwanie wydruku 3D na najwyższym poziomie Edytowane 18 Października przez dorian1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października 8 godzin temu, dorian1997 napisał: z prawdziwego zdarzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października 9 godzin temu, dorian1997 napisał: Na renderach wszystko pięknie wygląda, podobnie jak u innej firmy na E..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlbertO Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października 9 godzin temu, dorian1997 napisał: Mam porównanie tego o czym mowa Chętnie zobaczę to porównanie, bo w necie nie widzę nawet renderów FPW, same rysunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października (edytowane) 34 minuty temu, AlbertO napisał: Chętnie zobaczę to porównanie, bo w necie nie widzę nawet renderów FPW, same rysunki. Same rysunkikończymy temat. Temat pokazywany chociażby przez Kamila T.Jego relacje można znaleść na forach modelarskich. Edytowane 19 Października przez dorian1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października Słabo szukałeś https://www.kfs-miniatures.com/?s=Fpw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października (edytowane) 16 minut temu, Qz9 napisał: Słabo szukałeś https://www.kfs-miniatures.com/?s=Fpw Ja już skończyłem temat:)Myślę że Twój link zakończy temat Edytowane 19 Października przez dorian1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlbertO Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października 2 godziny temu, dorian1997 napisał: Myślę że Twój link zakończy temat Tylko to nadal nie jest porównanie z konkurencyjną firmą a kolega Qz9 pochwalił się, że porównywał. Jak kupowałem silnik do Po-2 zastanawiałem się nad FPW (cena x2), ale to też kupowanie kota w worku jeśli nie ma zdjęć. I chyba tyle w temacie bo mi nie chodzi o gadanie tylko patrzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października (edytowane) 16 minut temu, AlbertO napisał: Tylko to nadal nie jest porównanie z konkurencyjną firmą a kolega Qz9 pochwalił się, że porównywał. Jak kupowałem silnik do Po-2 zastanawiałem się nad FPW (cena x2), ale to też kupowanie kota w worku jeśli nie ma zdjęć. I chyba tyle w temacie bo mi nie chodzi o gadanie tylko patrzenie Edytowane 19 Października przez dorian1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Taką ciekawostkę Academy szykuje: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Straszydełko nadleci w grudniu, na Britmodellerze dostało mu się mocno...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października 2 godziny temu, barszczo napisał: Straszydełko nadleci w grudniu, na Britmodellerze dostało mu się mocno...: Czyli już widać, że lepiej zostać przy SpecialHobby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 21 godzin temu, Wojtu204 napisał: Czyli już widać, że lepiej zostać przy SpecialHobby? Bardzo dobrze widać. Tymczasem leci drugi zapowiedziany hit. Temu dostało się m. in. za oszklenie, ale będzie i nasz: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października Kolejny Junkers nadlatuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października W dniu 22.10.2024 o 20:20, barszczo napisał: Bardzo dobrze widać. Tymczasem leci drugi zapowiedziany hit. Temu dostało się m. in. za oszklenie, ale będzie i nasz: Jakby co to brakuje w naszym malowaniu kokard na dolnej powierzchni skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października 2 godziny temu, Wymysl napisał: Jakby co to brakuje w naszym malowaniu kokard na dolnej powierzchni skrzydeł. W tych modelach ZAWSZE jest "jakby co" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października W całości wtryskowy, na renderach wygląda super. Ma być w 2025: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października to moze i w 72 bedzie????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października Grubo jadą chłopaki. To kawał samolotu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października 11 godzin temu, BRAVO112 napisał: to moze i w 72 bedzie????? Zwłaszcza, że od tego zaczynali, tyle ze w żywicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października 8 godzin temu, India napisał: Grubo jadą chłopaki. To kawał samolotu Prawie 37cm rozpietosci w 1:48. Raz taki w 1:1 przelecial mi nad glowa. Imponujaca maszyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października Ciekawe czy da się z tego wystrugać chorwackiego "bombowca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października 17 minut temu, mirage3 napisał: Ciekawe czy da się z tego wystrugać chorwackiego "bombowca" Myślę że prędzej czy później taką wersję też wypuszczą bo to niezła ciekawostka. Na początek jednak ma być klasyczny Dromader w barwach polskich i greckich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października PWS-10 od Lukgraph - 329,00zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi