jpl Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Galeria końcowa, warsztat jest tutaj. Ogółem: ciekawy model, wymaga jednak dość dużego nakładu pracy. Najtrudniejszym elementem były kalki - bardzo kruche, a jednocześnie dość grube. Gdybym sklejał jeszcze raz, chyba poszukałbym jakichś "aftermarketowych". No to miłego oglądania. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mates Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 No to jest jeden z tych starszych wypustów Academy, gdzie kalki są kiepskie. W nowych praktycznie wszędzie jest Cartograf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 W B-17 Academy kalka to tragedia. Te stare kalki Academy lubią się rozpadać po pewnym czasie nałożone już na model pomimo zabezpieczenia kilkoma warstwami lakieru bezbarwnego. A model wyszedł Ci całkiem ładnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon_Bar Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Wielki plus za temat U mnie spoczywa w czeluściach szafy i chyba nieprędko z niej wypełźnie - jedna Forteca na rok na forum Gratulacje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekAlice Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 Ładna robota, warsztat oglądałem regularnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekAlice Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 A mógłbyś wrzucić kilka zdjęć na jaśniejszym tle? Na tej czerni trochę się model gubi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted January 18, 2020 Author Share Posted January 18, 2020 (edited) Niestety nie ma takiej możliwości, ale postaram się uwzględnić tę uwagę przy kolejnych projektach. A wszystkim bardzo dziękuję za miłe słowa. Bardzo dziękuję też Administracji za wyróżnienie. Edited January 18, 2020 by jpl Podziękowania dla Administratora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts