jpl Napisano 10 Stycznia 2020 Share Napisano 10 Stycznia 2020 Galeria końcowa, warsztat jest tutaj. Ogółem: ciekawy model, wymaga jednak dość dużego nakładu pracy. Najtrudniejszym elementem były kalki - bardzo kruche, a jednocześnie dość grube. Gdybym sklejał jeszcze raz, chyba poszukałbym jakichś "aftermarketowych". No to miłego oglądania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 10 Stycznia 2020 Share Napisano 10 Stycznia 2020 No to jest jeden z tych starszych wypustów Academy, gdzie kalki są kiepskie. W nowych praktycznie wszędzie jest Cartograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Stycznia 2020 Share Napisano 11 Stycznia 2020 W B-17 Academy kalka to tragedia. Te stare kalki Academy lubią się rozpadać po pewnym czasie nałożone już na model pomimo zabezpieczenia kilkoma warstwami lakieru bezbarwnego. A model wyszedł Ci całkiem ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 11 Stycznia 2020 Share Napisano 11 Stycznia 2020 Wielki plus za temat U mnie spoczywa w czeluściach szafy i chyba nieprędko z niej wypełźnie - jedna Forteca na rok na forum Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 12 Stycznia 2020 Share Napisano 12 Stycznia 2020 Ładna robota, warsztat oglądałem regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 A mógłbyś wrzucić kilka zdjęć na jaśniejszym tle? Na tej czerni trochę się model gubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Niestety nie ma takiej możliwości, ale postaram się uwzględnić tę uwagę przy kolejnych projektach. A wszystkim bardzo dziękuję za miłe słowa. Bardzo dziękuję też Administracji za wyróżnienie. Edytowane 18 Stycznia 2020 przez jpl Podziękowania dla Administratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi