rafau Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) Witajcie Mialem okazje zmalować pod zamówienie Thorgala w skali 1/6 z okładki komiksu Czarna Galera. Grafika 3D również pod zamówienie. O to efekt. Edited January 14, 2020 by rafau 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Takie komiksy są nieśmiertelne . Pozdrawiam Hello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamir Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Godzinę temu, Hello napisał: Takie komiksy są nieśmiertelne . Pozdrawiam Hello Aż się łezka kręci Pamiętam jak latałem żeby kupić następny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Godzinę temu, Zamir napisał: Aż się łezka kręci Pamiętam jak latałem żeby kupić następny. Od ponad 30 lat kupuję Thorgala. Niedawno skompletowałem całą kolekcję w sztywnych okładkach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Thorgala pierwszy raz przeczytałem w wieku 8 lat, kuzyn mnie poczęstował. Wtedy nie rozumiałem treści, przesiadka z Kaczora Donalda nie była łatwa. Potem w wieku dwudziestu paru lat zacząłem kupować regularnie i mam wszystkie wydane zeszyty wraz z seriami pobocznymi. Świetna praca, temat jeszcze lepszy. Tylko dorób wąsy temu kotu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semtex Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Doskonała w odbiorze praca, Gratulacje! Bardzo podoba mi się dynamika sceny i oczywiści zgodność z okładką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Opad szczeny. te centki mnie zachwyciły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacktgeboren Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Mój kot też mi tak robi - trzeba od razu miziać, głaskać, a najlepiej jeszcze dać żreć. Figurki świetne - szczególnie podoba mi się mina Thorgala, bardzo realistyczna w kontekście sytuacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkovic Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Nie wiem czy lepsza praca twoja czy komiks - oba dzieła wyśmienite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Deadpoola pokażesz ?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzioxxx Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 W dniu 14.01.2020 o 11:06, rafau napisał: Witajcie Mialem okazje zmalować pod zamówienie Thorgala w skali 1/6 z okładki komiksu Czarna Galera. Grafika 3D również pod zamówienie. O to efekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts