rafau Napisano 14 Stycznia 2020 Share Napisano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Witajcie Mialem okazje zmalować pod zamówienie Thorgala w skali 1/6 z okładki komiksu Czarna Galera. Grafika 3D również pod zamówienie. O to efekt. Edytowane 14 Stycznia 2020 przez rafau 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 14 Stycznia 2020 Share Napisano 14 Stycznia 2020 Takie komiksy są nieśmiertelne . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 14 Stycznia 2020 Share Napisano 14 Stycznia 2020 Godzinę temu, Hello napisał: Takie komiksy są nieśmiertelne . Pozdrawiam Hello Aż się łezka kręci Pamiętam jak latałem żeby kupić następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Stycznia 2020 Share Napisano 14 Stycznia 2020 Godzinę temu, Zamir napisał: Aż się łezka kręci Pamiętam jak latałem żeby kupić następny. Od ponad 30 lat kupuję Thorgala. Niedawno skompletowałem całą kolekcję w sztywnych okładkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Stycznia 2020 Share Napisano 14 Stycznia 2020 Thorgala pierwszy raz przeczytałem w wieku 8 lat, kuzyn mnie poczęstował. Wtedy nie rozumiałem treści, przesiadka z Kaczora Donalda nie była łatwa. Potem w wieku dwudziestu paru lat zacząłem kupować regularnie i mam wszystkie wydane zeszyty wraz z seriami pobocznymi. Świetna praca, temat jeszcze lepszy. Tylko dorób wąsy temu kotu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 14 Stycznia 2020 Share Napisano 14 Stycznia 2020 Doskonała w odbiorze praca, Gratulacje! Bardzo podoba mi się dynamika sceny i oczywiści zgodność z okładką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Stycznia 2020 Share Napisano 21 Stycznia 2020 Opad szczeny. te centki mnie zachwyciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 Mój kot też mi tak robi - trzeba od razu miziać, głaskać, a najlepiej jeszcze dać żreć. Figurki świetne - szczególnie podoba mi się mina Thorgala, bardzo realistyczna w kontekście sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 Nie wiem czy lepsza praca twoja czy komiks - oba dzieła wyśmienite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 Deadpoola pokażesz ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzioxxx Napisano 13 Lutego 2020 Share Napisano 13 Lutego 2020 W dniu 14.01.2020 o 11:06, rafau napisał: Witajcie Mialem okazje zmalować pod zamówienie Thorgala w skali 1/6 z okładki komiksu Czarna Galera. Grafika 3D również pod zamówienie. O to efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi