letalin Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Godzinę temu, slamacek napisał: O! Mój pierwszy Hurricane… ile to lat temu było Pół wieku zaraz będzie. Mnie ten obrazek zahipnotyzował. I trzyma mnie to dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia https://ipmsdeutschland.de/wordpress/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jochan Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Na OLX są do kupienia dwa pięciopaki Mikro 144. Niestety obydwa takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia (edytowane) nic nie znalazlem przy 1:144 - nic a przy mikro - psy do wziecia nie wiem czy ci przy olx maja jakies pojecie o filtrach... Edytowane 20 Stycznia przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jochan Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia (edytowane) Wstyd się przyznać, nie umiem jeszcze wklejać linków. Sprzedawca ma jeszcze Jaka 24P z Plasticarda i dwa zaczęte Mi 6. Napisałem o Mikro, gdyż te zestawy pojawiają się bardzo rzadko. Jeśli zaśmiecam posta można usunąć. Edytowane 20 Stycznia przez Jochan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia https://www.olx.pl/d/oferta/polskie-samoloty-wojskowe-mikro-zts-plastyk-zestaw-z-1981-roku-CID4042-ID142cdC.html?reason=seller_profile 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jochan Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Dziękuję za wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia kusi ten karas, ale cena troche zaporowa... Zwlaszcza, ze szklarnie trzeba by od zera robic ( juz raz robilem 100 lat temu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jochan Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia (edytowane) Akurat grzebię przy Mikro. Edytowane 20 Stycznia przez Jochan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia 35 minut temu, BRAVO112 napisał: kusi ten karas, ale cena troche zaporowa... Zwlaszcza, ze szklarnie trzeba by od zera robic ( juz raz robilem 100 lat temu ) To dobra cena. Taniej nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia 1 godzinę temu, BRAVO112 napisał: Zwlaszcza, ze szklarnie trzeba by od zera robic Przestań. Z tej serii takie samoloty są najpiękniejsze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 20 Stycznia Autor Share Napisano 20 Stycznia 4 minuty temu, Grzes napisał: Przestań. Z tej serii takie samoloty są najpiękniejsze No ... RWD-8... chyba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia 14 godzin temu, letalin napisał: To dobra cena. Taniej nie kupisz. wiem ze Schreckiem to bym na pewno kupil, ale Spit i Hurricane to juz niekoniecznie a dla samego karasia, to drogo Poza tym zbudowalem ostatnio Zero w 144 i jakos chyba nie moja juz skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia (edytowane) 20 godzin temu, Jochan napisał: Akurat grzebię przy Mikro. No bardzo fajnie ten Potez Ci wychodzi A na allegro ktoś sprzedawał takiego Łosia. Czy to przepak Mikro144? Jak tak to całkiem atrakcyjna cena bo niedawno oryginalny Łosiek stał 199PLNów. Edytowane 21 Stycznia przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jochan Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Dziękuję za słowo wsparcia. Potrzebne przy kryzysach ogólnych w wieku trzeciej młodości. Co do Łosia, wygląda na jakąś końcówkę produkcji. Niedolewki, dziury w okolicach silnika i nie wiadomo w jakim stanie są te delikatne linie podziału. Oczywiście zawsze można wydrapać wklęsłe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia ABC (wrocławska firma) produkowało tego Łosia z Mikro144 w latach 90-tych. Formy skrajnie zużyte. Zresztą ten zestaw szybko miał wielkie nadlewki i przesunięcia. W ABC mieli też tragicznego Su-25 w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Stycznia Autor Share Napisano 24 Stycznia W podstawówce oszczędzałem w SKO, a za zaoszczędzone pieniądze miałem sobie kupić coś fajnego. Wpłacałem pieniądze z darowizn Babciowych i kieszonkowego do czasu, gdy okazało się, że do wypłaty potrzebna jest zgoda rodziców. Pytanie rodziców było jedno : na co chcesz wydać ? Więcej nie wpłacałem do SKO, a kasę kitrałem w puszce po herbacie. Post tylko pozornie nie jest związany z modelarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia kopernik uważaj żeby Skarbówka Ci się nie dostała do tyłka. Oni tylko czekają na takie wyznania. Darowizna, kitranie...takich słów nie wolno wrzucać w mediach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Stycznia Autor Share Napisano 24 Stycznia Dzięki za ostrzeżenie. A co z prezentami od Mikołaja ? Szałowe były ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano Piątek o 22:20 Share Napisano Piątek o 22:20 U mnie w szkole można było normalnie wypłacać, bez rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Piątek o 23:27 Share Napisano Piątek o 23:27 Bo to może jakaś szkoła specjalna była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano Sobota o 05:45 Share Napisano Sobota o 05:45 Albo raczej normalna była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Sobota o 06:14 Share Napisano Sobota o 06:14 Zależy o czyjej szkole mówimy, kopernika czy giberesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Sobota o 07:40 Share Napisano Sobota o 07:40 (edytowane) Ja miałem taką, tylko w kolorze zielonym Wpłaty i wypłaty bez kontroli rodzicielskiej. Pamiętam, że była klasowa rywalizacja na wielkość oszczędności. Efekt był taki, że niektórzy mieli całkiem spore wkłady. Edytowane Sobota o 08:47 przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano Sobota o 08:12 Share Napisano Sobota o 08:12 Chodząc do szkoły, nie słyszałem o potrzebie zgody rodziców na wypłatę. Raczej należy to traktować jako odchył, czyli szkoła nie była typowa.. Przynajmniej w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi