kopernik Napisano Czwartek o 23:06 Autor Share Napisano Czwartek o 23:06 W dniu 18.03.2026 o 21:25, Baas ArK napisał: Dziwisz się, że się sprzedawało? Dzieciaki chciały się bawić, a Matchboxy, Majorette czy inne Siku dla większości były w sferze marzeń. Fakt, nawet były dostępne w każdym kiosku Ruch, jak żołnierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Czwartek o 23:37 Share Napisano Czwartek o 23:37 30 minut temu, kopernik napisał: ooo, tych nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Niedziela o 19:50 Share Napisano Niedziela o 19:50 (edytowane) Już kiedyś było o broszurkach z serii "Zrób to sam" np. takie jak ponizej. Ale mi chodzi o tylną stronę okładki jak np. ta i o zawartość innych broszurek. To co tam było proponowane. W tamtych czasach dzieci/młodzież z niczego mogły zrobić coś i to takie coś że hoho. A dzisiejsze pokolenia? Np. taka szpulka od nici!!! Ło rety co to? Albo zbudować latawiec. Co to a przede wszystkim po co? I nie potrzeba do tego wi-fi? Nie, to niemożliwe. Edytowane Niedziela o 19:59 przez jmx62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Niedziela o 20:05 Share Napisano Niedziela o 20:05 13 minut temu, jmx62 napisał: Albo zbudować latawiec. Co to a przede wszystkim po co? No właśnie - po co... Lepiej pograć na telefonie w symulator puszczania latawca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Ale narzekacie..... Przynajmniej modeli nie wykupuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, BRAVO112 napisał: Przynajmniej modeli nie wykupuja... Wolą odpalić symulator sklejania modelu na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu 14 godzin temu, jmx62 napisał: Już kiedyś było o broszurkach z serii "Zrób to sam" np. takie jak ponizej. Ale mi chodzi o tylną stronę okładki jak np. ta i o zawartość innych broszurek. To co tam było proponowane. W tamtych czasach dzieci/młodzież z niczego mogły zrobić coś i to takie coś że hoho. A dzisiejsze pokolenia? Np. taka szpulka od nici!!! Ło rety co to? Albo zbudować latawiec. Co to a przede wszystkim po co? I nie potrzeba do tego wi-fi? Nie, to niemożliwe. Kiedyś nawet zrobiłem spis tych wszystkich broszurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu Spis chyba też już gdzieś tu był, nie pamiętam dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi