kopernik Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca W dniu 18.03.2026 o 21:25, Baas ArK napisał: Dziwisz się, że się sprzedawało? Dzieciaki chciały się bawić, a Matchboxy, Majorette czy inne Siku dla większości były w sferze marzeń. Fakt, nawet były dostępne w każdym kiosku Ruch, jak żołnierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca 30 minut temu, kopernik napisał: ooo, tych nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Niedziela o 18:50 Share Napisano Niedziela o 18:50 (edytowane) Już kiedyś było o broszurkach z serii "Zrób to sam" np. takie jak ponizej. Ale mi chodzi o tylną stronę okładki jak np. ta i o zawartość innych broszurek. To co tam było proponowane. W tamtych czasach dzieci/młodzież z niczego mogły zrobić coś i to takie coś że hoho. A dzisiejsze pokolenia? Np. taka szpulka od nici!!! Ło rety co to? Albo zbudować latawiec. Co to a przede wszystkim po co? I nie potrzeba do tego wi-fi? Nie, to niemożliwe. Edytowane Niedziela o 18:59 przez jmx62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Niedziela o 19:05 Share Napisano Niedziela o 19:05 13 minut temu, jmx62 napisał: Albo zbudować latawiec. Co to a przede wszystkim po co? No właśnie - po co... Lepiej pograć na telefonie w symulator puszczania latawca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Poniedziałek o 08:46 Share Napisano Poniedziałek o 08:46 Ale narzekacie..... Przynajmniej modeli nie wykupuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Poniedziałek o 08:50 Share Napisano Poniedziałek o 08:50 3 minuty temu, BRAVO112 napisał: Przynajmniej modeli nie wykupuja... Wolą odpalić symulator sklejania modelu na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano Poniedziałek o 09:18 Share Napisano Poniedziałek o 09:18 14 godzin temu, jmx62 napisał: Już kiedyś było o broszurkach z serii "Zrób to sam" np. takie jak ponizej. Ale mi chodzi o tylną stronę okładki jak np. ta i o zawartość innych broszurek. To co tam było proponowane. W tamtych czasach dzieci/młodzież z niczego mogły zrobić coś i to takie coś że hoho. A dzisiejsze pokolenia? Np. taka szpulka od nici!!! Ło rety co to? Albo zbudować latawiec. Co to a przede wszystkim po co? I nie potrzeba do tego wi-fi? Nie, to niemożliwe. Kiedyś nawet zrobiłem spis tych wszystkich broszurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Poniedziałek o 11:54 Share Napisano Poniedziałek o 11:54 Spis chyba też już gdzieś tu był, nie pamiętam dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano Wtorek o 20:05 Autor Share Napisano Wtorek o 20:05 Mam zamiar zbudować je z wnuczkiem. Zobaczymy, może polecą ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano Wtorek o 20:21 Share Napisano Wtorek o 20:21 Nie niszcz! Zeskanuj, przenieś gdzieś na karton i dopiero wtedy. A dodatkowo w razie "W" będziesz miał gotowe formatki na zapas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano Środa o 04:14 Share Napisano Środa o 04:14 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Środa o 07:00 Share Napisano Środa o 07:00 Polecą polecą. Zbudowałem wszystkie, tylko będzie problem z wyważeniem "Kaczki" reszta spoko lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu Takim to się dopiero latało ... Aż się w głowie kręciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi