Grzes Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja 47 minut temu, kopernik napisał: Gdyby komuś bardzo zależało na Karasiu z Mikro : Pisałem o tym 30 grudnia - str. 260. Sam się z tego śmiałeś Jak widać po datach - cena zaporowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja to moze ktoś zrobic jakiś Projekt w 3D? Ale najpierw musze tego w 72 skończyc,bo juz piaty miesiac czeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja 2 godziny temu, Grzes napisał: Pisałem o tym 30 grudnia - str. 260. Sam się z tego śmiałeś Jak widać po datach - cena zaporowa. Daruj ! Pamięć już nie ta ... Yyy, to znaczy pamiętam tamte lata, ale jakoś zapominam co było pół roku temu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja 3 minuty temu, kopernik napisał: Daruj ! Pamięć już nie ta ... Przestań, sam musiałem sprawdzać, bo nie byłem pewien czy o tym pisałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja 4 godziny temu, kopernik napisał: Gdyby komuś bardzo zależało na Karasiu z Mikro : https://allegrolokalnie.pl/oferta/mikado-pzl-karas?navCategoryId=6 250 zł. No żesz kur... tak myślałem że coś jest nie tak z tym moim telefonem. Ekran przekłamuje mi kolory. Na fotkach widać że plastyk jakiś taki oliwkowopodobny a sądząc po cenie to ten Karasio jest ze złota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja 22 godziny temu, Grzes napisał: Jak widać po datach - cena zaporowa. No niestety, form nie ma - reedycji nie będzie. Podobna sytuacja jest z niektórymi Plasticartami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja W wekkend byłem z rodzinką w Łodzi, zaszliśmy do Muzeum w Pałacu Poznańskich a tam w gablotce..... Taki fajny widok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja 58 minut temu, barszczo napisał: No niestety, form nie ma - reedycji nie będzie. Ale przy dzisiejszych możliwościach, na podstawie istniejących oryginałów, spokojnie można byłoby reedytować serię. Wszakże nie są to skomplikowane formy. Choć z drugiej strony - chyba nie ma po co. Młodzi powiedzą, że to badziewie, Starzy, że podróba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 4 Maja Autor Share Napisano 4 Maja 2 godziny temu, Grzes napisał: Ale przy dzisiejszych możliwościach, na podstawie istniejących oryginałów, spokojnie można byłoby reedytować serię. Wszakże nie są to skomplikowane formy. Choć z drugiej strony - chyba nie ma po co. Młodzi powiedzą, że to badziewie, Starzy, że podróba Sam samolocik może i by zrobili. Opakowanie, instrukcja, KLEJ i kalki są niepodrabialne ! Nie ma już takich tektur, papieru, chemikaliów, farb drukarskich i specjalistów drukarzy od przesuwania kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja 1 godzinę temu, kopernik napisał: specjalistów drukarzy od przesuwania kolorów. raczej chodziło o tzw. szewski poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja takiego Karasia, w jakości proponowanej przed laty, dalo by sie zbodowac " z niczego". trzeba by tylko chciec. Mam kilkanaście róznych niesklejonych modeli w 1:144 ale ostatnio skleilem Zero i choc wyszlo " po japonsku" , to jednak - nie dla mnie.... Moze jeszcze kiedyś Ju52 z filmu " Tylko dla orlów" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja A mojemu synkowi Łukaszowi ubździła Ciotka Ju tylko w 48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja @kopernik co Ty tam za dyplomy firmujesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja nie chce sie chwalic, a moze i chce, ze w podstawówce wygralem Konkurs o Kopernikus i jego epoce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmr Napisano Czwartek o 08:13 Share Napisano Czwartek o 08:13 (edytowane) . Edytowane Czwartek o 17:25 przez mmr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Czwartek o 08:47 Share Napisano Czwartek o 08:47 34 minuty temu, mmr napisał: https://x.com/Osvaldo1286763/status/2051459257443172731 taka polska chwila jest w tym filmie na X. Czy to na pewno w tym temacie chciałeś dodać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Sobota o 09:37 Share Napisano Sobota o 09:37 (edytowane) czy ktoś to jeszcze kupi??? cena nie jest podana.... Edytowane Sobota o 12:33 przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Sobota o 10:17 Share Napisano Sobota o 10:17 40 minut temu, BRAVO112 napisał: czy ktoś to jeszcze kupi??? Rumuński lakiernik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Sobota o 10:20 Share Napisano Sobota o 10:20 A mi jakiś ..uj podrapał na parkingu błotnik od Fabusi Może sam sobie pomaluję tylko ja mam dmuchawkę do aerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Sobota o 12:37 Share Napisano Sobota o 12:37 Jak rozsadny kolor, to dasz rade... Mi jakis debil zrobil w masce dolek na 1,5 centymetra- tu juzani nie wyciagnalem choc próbowalem, Ani nie pomalowalem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi