Xmen Napisano 4 Lutego 2020 Share Napisano 4 Lutego 2020 Skleiłem sobie taką "karykaturę" meśka.Model przedstawia samolot włoskiego asa.Giulio Reiner zakończył wojnę z wynikiem 10 zwycięstw pewnych iw stopniu kapitana.Całkowicie przypadkiem model Macchi Mc 202 który pokazywałem wcześniej też jest tego pilota.W modelu z dodatków to dodałem pasy w kabinie i uzbrojenie Mastera.Kalkomanie z zestawu firmy DP Casper natomiast napisy eksploatacyjne to kalkomanie firmy H-Model Decals.Malowany farbami AK Real colors.Kołpak jest żle pomalowany ale przy następnym się wymieni.Zapraszam. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 4 Lutego 2020 Share Napisano 4 Lutego 2020 (edytowane) Naprawdę super. Jeden z lepszych Twoich modeli ostatnio prezentowanych. Nie zwróciłem nawet jak zazwyczaj uwagi, że taki czysty. Świetna miniatura. Gratulacje PS. Ten wypust też ma ten oklapnięty nos? Nie widać przy takich ujęciach tego Edytowane 4 Lutego 2020 przez panDespota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Lutego 2020 Autor Share Napisano 4 Lutego 2020 Godzinę temu, panDespota napisał: PS. Ten wypust też ma ten oklapnięty nos? Prawdę mówiąc nie wiem.Nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 4 Lutego 2020 Share Napisano 4 Lutego 2020 Podoba mi się. Ciekawy dobór malowania, efektownie prezentuje się z tymi zamalówkami. Trochę więcej odwagi w śladach eksploatacji, będzie jeszcze lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Lutego 2020 Share Napisano 5 Lutego 2020 Ładnie, ładnie. Trzeba przyznać, że ciekawy temat. Jak widać nawet poczciwego meśka można zrobić w jakimś nietuzinkowym malowaniu. Podoba mi się to malowanie, podmalówki wyszły bardzo realistycznie. Na dokładkę dostrzegam pewne ciekawe zabiegi malarskie. A zatem Kolega podąża we właściwym kierunku w rozwoju technik maziania 8 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Trochę więcej odwagi w śladach eksploatacji, będzie jeszcze lepiej Jestem "za" 12 godzin temu, Xmen napisał: Kołpak jest żle pomalowany Nie dostrzegam, bo się nie znam . Dla mnie może być. 12 godzin temu, Xmen napisał: Całkowicie przypadkiem model Macchi Mc 202 który pokazywałem wcześniej też jest tego pilota. To poproszę o wspólną fotkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Lutego 2020 Autor Share Napisano 5 Lutego 2020 14 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Trochę więcej odwagi w śladach eksploatacji, będzie jeszcze lepiej 6 godzin temu, abtb napisał: Jestem "za" Nie wywierać presji.Może kiedyś ale bardzo wątpliwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Lutego 2020 Share Napisano 5 Lutego 2020 2 minuty temu, Xmen napisał: Nie wywierać presji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lutego 2020 Share Napisano 5 Lutego 2020 Bardzo ładna 109-tka w ciekawym malowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 6 Lutego 2020 Share Napisano 6 Lutego 2020 Super stodziewiątka w nietuzinkowym malowaniu. Bardzo mi sie podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Malowanie świetne. Dobrze jest zobaczyć coś "innego". Zastanawia mnie co jest złego w tym kołpaku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Lutego 2020 Autor Share Napisano 9 Lutego 2020 8 godzin temu, Abominus napisał: Zastanawia mnie co jest złego w tym kołpaku? Nie przyznam sie bo śmiechu by było co nie miara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 4 godziny temu, Xmen napisał: Nie przyznam sie bo śmiechu by było co nie miara. Niech zgadnę, kolory nie takie? Tzn powinno być więcej białego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi