Hubert Kendziorek Napisano 18 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Nie powstrzymałem się i jednak kupiłem te maski Montexu. Nie żałuję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Kwietnia 2020 Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Brawo Ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 I ja się przekonuję do tych masek. Obawiałem się że Orafoil zerwie farbę jednak gładko i bezboleśnie odchodzi od malowanej powierzchni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 19 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Nie ma prawa nic się zerwać, zwłaszcza w przypadku farb MRP. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Czuję, że będzie ładny makaroniarz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 23 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2020 Oby, oby. Zacząłem działać z washami i innymi olejnymi specyfikami. Doklejone też wydechy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 16 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2020 Na chwilę Re.2005 poszedł w odstawkę z uwagi na inne rozpoczęte budowy, ale teraz wraca, z zamontowanym podwoziem, światłami pozycyjnymi (jeszcze nie pomalowane), pryśnięty matem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Czerwca 2020 Share Napisano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Bardzo mi się spód podoba Edytowane 16 Czerwca 2020 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 8 Lipca 2020 Autor Share Napisano 8 Lipca 2020 No to śmigło, maszt radio, pitot... jeszcze trochę brudu, kolorki na pozycyjne, oczyszczenie uchylnej części limuzyny kabiny z kleju i kończę go. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Lipca 2020 Share Napisano 8 Lipca 2020 Ładnie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi