FAZZY_bez_humoru Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 jak inni dają nieskończone to ja też :P może kogoś zainteresuje, chociażby przez wzgląd na nieczęsto spotykaną wielką wojnę w wydaniu dioramowym :P wątek warsztatowy: viewtopic.php?t=5078&start=0 niestety z powodu dosyć efektownego zjarania się kompresora mogę zaprezentować fotki ze stanu sobotniego.. od tamtej pory nic się nie zmieniło, ale od przyszłego tygodnia biorę się znowu za robotę zdjęcie "tytułowe" - tabliczka z nazwą dioramy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Kurde, jeszcze 17 minut, maluj waść te figurki bo zapowiada się zacnie:> Witamy w klubie tych, którym brakło czasu:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Hej! Teren wygląda na prawdę realistycznie! Żywcem wyjęty z kronik wojennych z I W.Ś. Czołg też niczego sobie Ale sceneria urzekła mnie najbardziej...trafiłeś w moje wyobrażenie o Wielkiej Wojnie. Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 ..super juz na tym etapie. trzeba sie spiac i skonczyc, ja tez musze... No i mam nadzieje ze latadlo gdzies wcisniesz jak zamierzales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Poniewaz moja przygoda z Wielka Wojna zakonczyla sie po lekturze "Na Zachodzie bez zmian" Remarqua - mam pytanie. Czy oficer nie powinien szturmowac zasiekow za zolnierzami ? Mysle ze frontowa praktyka powinna, nawet pruskim oficerom, wpoic ta zasade... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Mysle ze frontowa praktyka powinna, nawet pruskim oficerom, wpoic ta zasade... Tutaj się zgodzę. Powiem, że taka frontowa taktyka dotyczyła szczególni próskich/niemieckich oficerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Nawet teraz świetnie się to prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2008 cieszę się, że się podoba :P i dziękuję za cenne komentarze prawdopodobnie jutro będę miał już nowy agregat lodówkowy i zacznę dalej malować.. zależy mi, aby skończyć przed 15stym :] może w 2 tygodnie się wyrobię.. Czy oficer nie powinien szturmowac zasiekow za zolnierzami ? Mysle ze frontowa praktyka powinna, nawet pruskim oficerom, wpoic ta zasade... różnie to bywało.. są zdjęcia (raczej nie pozowane) na których widać oficera biegnącego z przodu grupy szturmowej.. ale chyba rzeczywiście dam go bardziej na "tyły" a z przodu wyląduje biegnący pan z plecaczkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Ale dowaliłeś! Ha! Zatem czekam z niecierpliwością na efekt finalny Jeśli pomalujesz figury (a mam nadzieję, że tak) to będzie coś pięknego. Temat świetny, wykonanie (jak dotąd) też, więc czekamy.... a tak na marginesie: próskich/niemieckich oficerów ręce opadają - zróbcie coś z tym! dawajcie bana tygodniowego za tak drastyczne błędy ortograficzne - to do adminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Również mi się podobuje Na pierwszy rzut oka wygląda to jak scena z...Gwiezdnych Wojen Na zdjęciach na których czołg jest widoczny z linii ziemi. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Fakt ma coś z SW(pierwszej części, w której "złomiarze" też mieli taką puszkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Uważam, że organizatorzy konkursu powinni, dać dokończyć ta pracę. Widać serce i pracę włożone w to dzieło, że nie jest to była jakiś tam projekt. Praca mnie powala na kolana. Trupki są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Uważam, że organizatorzy konkursu powinni, dać dokończyć ta pracę. Widać serce i pracę włożone w to dzieło, że nie jest to była jakiś tam projekt. A ja uważam, że nie tylko tą pracę. :: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Uważam, że organizatorzy konkursu powinni, dać dokończyć ta pracę. Widać serce i pracę włożone w to dzieło, że nie jest to była jakiś tam projekt. a ja uważam, że nie :P termin konkursu był z góry ustalony.. można było sobie rozłożyć pracę tak, żeby zdążyć.. inni zdążyli w terminie z dużo bardziej pracochłonnymi projektami.. ba.. niektórzy zdążyli wykonać więcej niż jeden model po prostu temat na który się porwałem wymagał więcej czasu, nie wziąłem poprawki na różne trudności w pracy, na uczelni czy domu.. moja mea culpa praca zostanie dokończona - dziś odbieram nowy agregat w serwisie AGD i pewnie jutro prace ruszą.. obiecuję prowadzić dalej szczegółową relację z opisami i sposobami malowania gruntu i figurek, ale wrzucę całość z opóźnieniem tzn. dopiero jak zakończy się ankieta - nie zdążyłem w terminie - ocenie poddane jest to co widać:P i myślę, że pracę i serce włożone w model widać w każdej galerii.. (no może w prawie każdej :P) i żaden ze startujących modeli nie jest "byle jakimś tam projektem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Fantastyczna diorama, i to z mojego ulubionego okresu. Constructor już pisał o trupkach, ja podpisuję się oburącz. Nic tak dioramy nie ożywia jak fajny szkielet . Gratulacyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi