Desaxe Napisano 19 Marca 2020 Share Napisano 19 Marca 2020 (edytowane) Projekt modelarski czasów zarazy, swoją drogą dawno nic tu nie pokazywałem czyli luźno klejony polski Mustang Mk.IV z 303 Dywizjonu, dodatki minimalne (pasy Edka i tablica Yahu), kalki z książki Polish Mustangs. Model znany i ładny (włoski przepak Hasegawy). Niedługo pierwsze relacje warsztatowe Wszelkie porady miłe widziane Edytowane 19 Marca 2020 przez Desaxe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toke Napisano 19 Marca 2020 Share Napisano 19 Marca 2020 Będę kibicował, bo temat bliski mojemu sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 19 Marca 2020 Share Napisano 19 Marca 2020 Leży w pudełku i czeka na swą kolej także z przyjemnością będę podpatrywać. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Marca 2020 Share Napisano 19 Marca 2020 W srebro idziesz jak widzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 19 Marca 2020 Share Napisano 19 Marca 2020 4 godziny temu, Desaxe napisał: luźno klejony Planujesz szczeliny na spoinach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Marca 2020 Share Napisano 19 Marca 2020 Siadam i pooglądam Twoje zmagania jak chcesz to mam wydechy w 1/48 do P-51D, nie wiem czy będę Ci pasowały - QB 48 054 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 19 Marca 2020 Share Napisano 19 Marca 2020 2 godziny temu, greatgonzo napisał: Planujesz szczeliny na spoinach? To przepak Hasegawy, trzeba by się postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Marca 2020 Share Napisano 21 Marca 2020 W dniu 19.03.2020 o 21:58, Hubert Kendziorek napisał: To przepak Hasegawy, trzeba by się postarać Potwierdzam, ale efekt końcowy wynagrodzi wszystko, nie jest najgorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi