subgrafik Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 koparka z papieru GPM laserem wycieta malowana z podstawkom w skali Hazero 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Pieknie wyglada, btw co to znaczy skals h0? Edytowane 22 Marca 2020 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 19 minut temu, Bengal napisał: Pieknie wyglada, btw co to znaczy skals h0? Skala "kolejkowa" H0 1/87. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 Kopara opada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 Aleś ją sponiewierał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 dobra robota! Kto jest producentem figurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 22 Marca 2020 Autor Share Napisano 22 Marca 2020 1 godzinę temu, Adamerio napisał: dobra robota! Kto jest producentem figurki? preiser dzieki za ,ile slowa panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 Mi też się podoba jak na złomowisku wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 31 Marca 2020 Share Napisano 31 Marca 2020 Świetny model. Widać, że maszyna zmęczona życiem na budowie w tamtych trudnych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drab Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Bardzo ładny model, aż kusi żeby dodać go do jakiejś kolejowej dioramy co by stał przy torach. Można byłoby dodać taki napis z tyłu (może wykonany jako element fototrawiony). Patrze teraz na zdjęcia oryginałów i chyba nie wszystkie to miały. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez drab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Pamiętam taką koparkę jak pracowała kiedy budowali nową drogę miałem wtedy coś 5 lat , i jak szliśmy do przedszkola zawsze ją podziwiałem , moja siostra która odprowadzała mnie do przedszkola powiedziała że ta koparka nazywa się "Kruszyna" , ja wtedy niepiśmienny byłem , ale pamiętam że miała właśnie wymalowany z obydwu stron taki duży czarny napis. Ogólnie duuży plus. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi