matejson Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 Cześć, Kolejny projekt na warsztacie. Model Mirage, jeżeli ktoś chwalił modele IBG to niech sprawi sobie ten model...już parę ładnych lat temu jakość tego zestawu nie odstępowała od zagranicznych producentów. Polecam gorąco. Zestawowe gumowe gąsienice nie są najgorsze, ale zdecydowałem zwaloryzować model zestawem gąsienic z UniModels. Skala 1/72 Pozdrawiam, 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 No powiem, że podziwiam za zapał do tego typu modeli. Widać że z 40% musiałeś przerabiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 8 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Cześć, a w życiu...w modelu są dwu kolorowe ramki Po prostu. Stara z zawieszeniem 7TP oraz nowa z budą C7P. Zero szpachli jak widać. Trochę mojego polistyrenu i drucików jedynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Gąsienice UM pasowały bez problemu? Elegancko to wygląda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 8 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Tak bez problemu, zewnętrzna połowka koła zebatego pasuje na gąsienice, jedna ta część od strony wanny musiała miec trochę podcętę zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 ładniutki będzie solo czy coś podczepisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Nie śledzisz prac Matejsona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Świetnie te gąski siadły. Muszę sobie je kupić do swojego 7tp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) mea culpa.... najdziwniejsze że oglądałem niedawno ten moździerz, tylko zdjęcia tak mi się spodobały, że wzrok nie zanotował informacji o ciągniku Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 9 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2020 Hej, 11 godzin temu, M.A.V. napisał: ładniutki będzie solo czy coś podczepisz? Nic nie szkodzi napisać jeszcze raz, ale widzę, że już zostło wszystko wspomniane. W planach jst kolejny, a nawet dwa... 8 godzin temu, Panzer4 napisał: Świetnie te gąski siadły. Muszę sobie je kupić do swojego 7tp. Tylko dwa wieczory zajęło mi ich sklejenie...bardzo trudno wyciąć z ramki tak aby sie nie rozleciały. Całe szczęście narzeczona mi sprawiła na urodziny cążki MENGa i poszło "jak po maśle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi