Przemek Przybulewski Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Ktoś zainteresowany hakami Wymiar i ilość dowolna. Cena do uzgodnienia, taki zestaw 3zł za 8 sztuk np. Wysyłka tylko paczkomat. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Tak jak pisałem - ja. Sprawdzę tylko jakie rozmiary będą najbardziej przydatne i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Biorę i ja tylko muszę rozmiary sprawdzić. Pozdr. A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Pojawiły się pytania o wymiar haków ze zdjęcia. Haki od 4mm do 8mm wysokości co 0,5mm Ale to nie przymus - można dowolne wielkości i dowolne ilości Generalnie jak ktoś chce to najlepiej napisać po prostu: 3,78mm - 15 sztuk 5,15mm - 9 sztuk I tyle. Jak zbiorę kilka zamówień to druknę razem po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2020 52 minuty temu, bulik58 napisał: Haki od 4mm do 8mm wysokości co 0,5mm - 6 kompletow 7,5 mm hakow - 20 sztuk 8mm hakow - 20 sztuk Ok. Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 W dniu 17.04.2020 o 11:56, Przemek Przybulewski napisał: Pojawiły się pytania o wymiar haków ze zdjęcia. Haki od 4mm do 8mm wysokości co 0,5mm Ale to nie przymus - można dowolne wielkości i dowolne ilości Generalnie jak ktoś chce to najlepiej napisać po prostu: 3,78mm - 15 sztuk 5,15mm - 9 sztuk I tyle. Jak zbiorę kilka zamówień to druknę razem po prostu. Zamówiłem, dostałem, odebrałem. Wyglądają na spoko, na pewno się przydadzą polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 24 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Dzięki. Polecam się na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Moje już w paczkomacie, jutro z rana wyjmę. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez mandrivecs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 ja ze swej strony również bardzo polecam kolegę, zamówienie specjalne zrealizowane błyskawicznie i haki są perfekcyjne czekam z niecierpliwością na kolejne produkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Oglądnięte. Rewelacja. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtecz Napisano 29 Kwietnia 2020 Share Napisano 29 Kwietnia 2020 witam zamuwił bym, 5,5mm 4mm 2,6mm z każego po 5 kompletów ( 5x 8 szt z każdego rozmiaru) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 29 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2020 21 minut temu, wojtecz napisał: witam zamuwił bym, 5,5mm 4mm 2,6mm z każego po 5 kompletów ( 5x 8 szt z każdego rozmiaru) pozdrawiam Wysłałem PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 29 Kwietnia 2020 Share Napisano 29 Kwietnia 2020 Dzisiaj odebrałem z paczkomatu przesyłkę i zdecydowanie polecam Kolegę Przemka . Wykonanie super, opakowanie pancerne , szybka wysyłka. Pozdr. A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 29 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2020 7 godzin temu, Adams M1A1 napisał: Dzisiaj odebrałem z paczkomatu przesyłkę i zdecydowanie polecam Kolegę Przemka . Wykonanie super, opakowanie pancerne , szybka wysyłka. Pozdr. A. Dziękuję. Miło że jesteś zadowolony ale jeszcze bardziej miło że polecasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 30 Kwietnia 2020 Share Napisano 30 Kwietnia 2020 A czy oprócz haków planujesz może druk szekli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 30 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2020 Takich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 30 Kwietnia 2020 Share Napisano 30 Kwietnia 2020 O! Te są niezłe. I rozumiem, że wielkości też dowolne? Bo z mosiądzu są tylko dość spore do kupienia, takie do tygrysów i panther. A mniejszych brak. A czy byłbyś w stanie też wyprodukować takie szekle zaokrąglone, takie jak na załączonym obrazku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 30 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2020 Mogę spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Przemek jakbyś robił takie szekle typu omega to też byłbym chętny . Pozdr. A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 6 Maja 2020 Autor Share Napisano 6 Maja 2020 Takie? Od lewej do prawej szekle mają wysokość: 8mm, 7mm, 6mm, 5mm, 4mm. Malowane na szybko i jakieś paprochy sie poprzyklejały. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 da się zejść jeszcze poniżej 4mm?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 7 Maja 2020 Autor Share Napisano 7 Maja 2020 11 godzin temu, Adamerio napisał: da się zejść jeszcze poniżej 4mm?? Da. Haki robiłem 2mm. Szekle 3mm powinny wyjść bez problemu. Nie gwarantuję jednak możliwości przewiercenia oczka. To jednak kruchy materiał jest. Poniżej 2,5mm dla szekli chyba się nie podejmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 7 Maja 2020 Share Napisano 7 Maja 2020 17 godzin temu, Przemek Przybulewski napisał: Takie? Szekle zajebiste . Ile sobie winszujesz za komplet?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 7 Maja 2020 Autor Share Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) 44 minuty temu, Adams M1A1 napisał: Szekle zajebiste . Ile sobie winszujesz za komplet?? Dla forumowiczów ceny poniżej - cena za taki komplecik dwie sztuki.: Od lewej 8mm - 3,60zł 7mm - 3,20zł 6mm - 2,80zł 5mm - 2,40zł 4mm - 2,00zł Inny wymiar do osobistej negocjacji. Edytowane 7 Maja 2020 przez Przemek Przybulewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi