P-790 Napisano 26 Kwietnia 2020 Share Napisano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Zmiana tematu. Miało być coś "na szybko" ale okazało się że siedem-dwójka uczy modelarskiej pokory... Malowanie tego typu zastosowano na egzemplarzu pokazowym na Russian Army Expo 2017. Nie mogłem jednak się oprzeć aby nie dodać numerów taktycznych i symbolu "What If..." Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez P-790 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 26 Kwietnia 2020 Share Napisano 26 Kwietnia 2020 Bardzo ładna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Kwietnia 2020 Share Napisano 26 Kwietnia 2020 Wygląda jak 35—tka. Świetna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Ulubiona skala :). Zdjęcie z zapałką pokazuję "skale". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Rzadko komentuję modele w tej skali bo nigdy jej nie sklejałem i tylko domyślać się mogę o ile ciężej zrobić w niej porządny model. Jednak ten egzemplarz, przynajmniej dla mnie spokojnie obroniłby się w 35 i ogólnie bardzo ładnie wyszedł. Bez jakichś specjalnych efektów specjalnych i brudzingu a przyciąga wzrok na dłużej. Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez TAW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi