Ozzycroo Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 Witam, po wielu tygodniach walki z samym sobą, odważyłem się wrócić do modelarstwa. Jako pierwszy model wybrałem schwimmwagen'a od Tamiya. Model będzie robiony prosto z pudła. Na tą chwilę nie mam za dużo do pokazania, skleiłem większość wnętrza pojazdu. Fotka poglądową, że coś się dzieje. Wybrałem kamuflaż z Normandii który proponuję producent. Jednak wszystko wyjdzie w praniu ponieważ posiadam dość wysłużony aerograf i może okazać się, że ten kamuflaż to jednak za dużo dla niego. Wyjściem ratunkowym będzie sam dunkelgelb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 Będzie dobrze - kibicuję. Każdy powrót do tego hobby jest na wagę złota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 Pogratulować "powrotu" przeszlifuj jeszcze krawędzie błotników bo mam wrażenie że jakieś szczerby są (albo to wina zdjęcia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 Dajesz dalej. Zawsze mi się podobał ten kajak na kołach. Szczególnie w zdobycznym alianckim malowaniu i oznakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 Działaj, działaj . Bardzo dobrze, że założyłeś warsztat. Pomożemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 (edytowane) Jakby co mam pare zdjęć ogólnych, serducha i jedno od strony kierowcy. Z odbudowanego egzemplarza. Edytowane 9 Maja 2020 przez Baas ArK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 co tam nowego w warsztacie kajaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi