Ozzycroo Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Witam, po wielu tygodniach walki z samym sobą, odważyłem się wrócić do modelarstwa. Jako pierwszy model wybrałem schwimmwagen'a od Tamiya. Model będzie robiony prosto z pudła. Na tą chwilę nie mam za dużo do pokazania, skleiłem większość wnętrza pojazdu. Fotka poglądową, że coś się dzieje. Wybrałem kamuflaż z Normandii który proponuję producent. Jednak wszystko wyjdzie w praniu ponieważ posiadam dość wysłużony aerograf i może okazać się, że ten kamuflaż to jednak za dużo dla niego. Wyjściem ratunkowym będzie sam dunkelgelb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkovic Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Będzie dobrze - kibicuję. Każdy powrót do tego hobby jest na wagę złota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Pogratulować "powrotu" przeszlifuj jeszcze krawędzie błotników bo mam wrażenie że jakieś szczerby są (albo to wina zdjęcia) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Dajesz dalej. Zawsze mi się podobał ten kajak na kołach. Szczególnie w zdobycznym alianckim malowaniu i oznakowaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Działaj, działaj . Bardzo dobrze, że założyłeś warsztat. Pomożemy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 (edited) Jakby co mam pare zdjęć ogólnych, serducha i jedno od strony kierowcy. Z odbudowanego egzemplarza. Edited May 9, 2020 by Baas ArK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 co tam nowego w warsztacie kajaczka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts