Ozzycroo Napisano 8 Maja 2020 Napisano 8 Maja 2020 Witam, po wielu tygodniach walki z samym sobą, odważyłem się wrócić do modelarstwa. Jako pierwszy model wybrałem schwimmwagen'a od Tamiya. Model będzie robiony prosto z pudła. Na tą chwilę nie mam za dużo do pokazania, skleiłem większość wnętrza pojazdu. Fotka poglądową, że coś się dzieje. Wybrałem kamuflaż z Normandii który proponuję producent. Jednak wszystko wyjdzie w praniu ponieważ posiadam dość wysłużony aerograf i może okazać się, że ten kamuflaż to jednak za dużo dla niego. Wyjściem ratunkowym będzie sam dunkelgelb. Cytuj
Stojkovic Napisano 8 Maja 2020 Napisano 8 Maja 2020 Będzie dobrze - kibicuję. Każdy powrót do tego hobby jest na wagę złota! Cytuj
M.A.V. Napisano 8 Maja 2020 Napisano 8 Maja 2020 Pogratulować "powrotu" przeszlifuj jeszcze krawędzie błotników bo mam wrażenie że jakieś szczerby są (albo to wina zdjęcia) Cytuj
mandrivecs Napisano 8 Maja 2020 Napisano 8 Maja 2020 Dajesz dalej. Zawsze mi się podobał ten kajak na kołach. Szczególnie w zdobycznym alianckim malowaniu i oznakowaniu Cytuj
Rack Napisano 8 Maja 2020 Napisano 8 Maja 2020 Działaj, działaj . Bardzo dobrze, że założyłeś warsztat. Pomożemy . Cytuj
Baas ArK Napisano 9 Maja 2020 Napisano 9 Maja 2020 (edytowane) Jakby co mam pare zdjęć ogólnych, serducha i jedno od strony kierowcy. Z odbudowanego egzemplarza. Edytowane 9 Maja 2020 przez Baas ArK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi