cayman Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 (edytowane) 27 minut temu, Dorotka napisał: Zamówiłem już, nie kce mi się mieszać Mnieszać i tak trza. Sam Cooper będzie za ciemny . Edytowane 6 Października 2020 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2020 Autor Share Napisano 6 Października 2020 10 minut temu, cayman napisał: Mnieszać i tak trza. Sam Cooper będzie za ciemny . Nie na białym podkładzie, zresztą zobaczymy w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 Pewnie będzie Ja bym i tak z białym go zmieszał odrobinę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Października 2020 Autor Share Napisano 7 Października 2020 19 godzin temu, toled napisał: Pewnie będzie Ja bym i tak z białym go zmieszał odrobinę Farba jedzie Bawię się duperelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 7 Października 2020 Share Napisano 7 Października 2020 Ja bym jeszcze zeszlifował ten napis "ducati" i zastąpił go czymś 3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Października 2020 Autor Share Napisano 7 Października 2020 17 minut temu, toled napisał: Ja bym jeszcze zeszlifował ten napis "ducati" i zastąpił go czymś 3d Mógłbym zmienić całą pokrywkę i dać taką z karbonową osłoną, ale to już raczej nie w tym. Jak zacznę się tak bawić to na 100% nie skończę, a tak to zawsze istnieje jakieś 10%, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 7 Października 2020 Share Napisano 7 Października 2020 Wstyd panie kolego, wstyd! Tak iść na łatwiznę Ja niebawem zabieram się za Toyota Gazoo Racing Ts050, tylko blaszki muszę dopaść i też będzie robota na maskowaniu tego badziewia ;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Października 2020 Autor Share Napisano 7 Października 2020 4 godziny temu, toled napisał: Wstyd panie kolego, wstyd! Tak iść na łatwiznę A co? Miałbym się przemęczać? Ja już w takim wieku jestem że mogę mieć wyj.... Farba przyszła to popaćkałem (nawet z czymś tam pomieszałem), jakby co poprawiać nie będę, bo mi się podoba. A jak komuś nie, to nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 7 Października 2020 Share Napisano 7 Października 2020 Jest git, fajny kolor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 7 Października 2020 Share Napisano 7 Października 2020 Ło Panie, Co się tutaj dzieje!! Pełen podziw. Podglądam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Października 2020 Autor Share Napisano 8 Października 2020 Duperelków przybywa. Robiłem dziś kontrolne zdjęcia, więc wrzucam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Października 2020 Autor Share Napisano 8 Października 2020 Ogarnąłem łączenie nie zbiorniku, Trzeba jeszcze podszlifować przy samym wlewie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Października 2020 Share Napisano 8 Października 2020 Ja wiem, że pewnie panujesz nad tym co robisz, więc tylko tak dla wnerwiania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Października 2020 Autor Share Napisano 8 Października 2020 6 minut temu, toled napisał: Ja wiem, że pewnie panujesz nad tym co robisz, więc tylko tak dla wnerwiania A jakoś się nie zdenerwowałem... Ja na takie rzeczy nie zwracam uwagi, bo i tak całość przed malowaniem jadę gąbką, więc sami wicie, rozumicie Ale dzięki za czujność, ktoś to jednak ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 8 Października 2020 Share Napisano 8 Października 2020 (edytowane) 42 minuty temu, Dorotka napisał: A jakoś się nie zdenerwowałem... Ja na takie rzeczy nie zwracam uwagi, bo i tak całość przed malowaniem jadę gąbką, więc sami wicie, rozumicie Ale dzięki za czujność, ktoś to jednak ogląda No Panie robota wre. Edytowane 8 Października 2020 przez cayman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Października 2020 Autor Share Napisano 9 Października 2020 15 godzin temu, cayman napisał: No Panie robota wre. He, he, he... Zawrotne tempo to raczej nie jest, ale nigdzie mi się nie spieszy. Znów do grudnia spadam nad morze, ale tym razem będę mógł tam psikać, muszę tylko sobie jakiś kompresor kupić Ogarnąłem bak i przedni błotnik, a właściwie łączenia. Bak w podkładzie od ZP, błotnik tradycyjny Surfacer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 10 Października 2020 Share Napisano 10 Października 2020 Szkoda, że takie małe bablolki dopiero zauważam po malowaniu. Zazdroszczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Października 2020 Autor Share Napisano 12 Października 2020 Niby to samo, a jednak trochę inne, czyli Tamiya vs Top Studio.... Zimowy sezon nadmorski uważam za otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 12 Października 2020 Share Napisano 12 Października 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Dorotka napisał: Niby to samo, a jednak trochę inne, czyli Tamiya vs Top Studio.... No tak różnica niewielka , ale jest. Edytowane 12 Października 2020 przez cayman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 (edytowane) Kolejna fotka z cyklu "Niby to samo, a jednak trochę inne". Tym razem Tamiya vs. Hobby Design Edytowane 13 Października 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 17 minut temu, Dorotka napisał: Kolejna fotka z cyklu "Niby to samo, a jednak trochę inne". Tym razem Tamiya vs. Hobby Design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 ale tu to już konkretna zmiana.... i to będzie cieszyć oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 Widać że nadmorskie powietrze służy bo w W-wie od wczoraj non stop pada deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 1 godzinę temu, cayman napisał: Widać że nadmorskie powietrze służy bo w W-wie od wczoraj non stop pada deszcz. Tia... Tak posłużyło, że wreszcie podjąłem decyzję o zrobieniu tu sobie prawdziwej pracowni. I teraz będę musiał skręcać biurko, dwa regały, pułki i inne duperele. Doposażyłem się też w dwuwentylatorową kabinę, także będę mógł właściwie wszystko robić, oprócz toczenia i frezowania. No ale w sumie spędzam tu większą część roku i teraz w Warszawie jestem gościem 1 godzinę temu, DarkWing napisał: ale tu to już konkretna zmiana.... i to będzie cieszyć oko. Jak się zdejmie osłonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 Jak można to poproszę o fotkę tej Kabiny bo myślę o nowej lakierni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi