Skocz do zawartości

Ducati 1199 Panigale S Tricolore + dodatki

Dorotka

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, toled napisał:

Ja bym jeszcze zeszlifował ten napis "ducati" i zastąpił go czymś 3d 😈😈

Mógłbym zmienić całą pokrywkę i dać taką z karbonową osłoną, ale to już raczej nie w tym. Jak zacznę się tak bawić to na 100% nie skończę, a tak to zawsze istnieje jakieś 10%, że się uda  :diabel:

Wstyd panie kolego, wstyd! Tak iść na łatwiznę :diabel: Ja niebawem zabieram się za Toyota Gazoo Racing Ts050, tylko blaszki muszę dopaść i też będzie robota na maskowaniu tego badziewia ;d 

• Haha 1

4 godziny temu, toled napisał:

Wstyd panie kolego, wstyd! Tak iść na łatwiznę :diabel:

A co? Miałbym się przemęczać? Ja już w takim wieku jestem że mogę mieć wyj....  Farba przyszła to popaćkałem (nawet z czymś tam pomieszałem), jakby co poprawiać nie będę, bo mi się podoba. A jak komuś nie, to nie :diabel:

MIGHavp.jpg

• Haha 1

6 minut temu, toled napisał:

Ja wiem, że pewnie panujesz nad tym co robisz, więc tylko tak dla wnerwiania :diabel:

A jakoś się nie zdenerwowałem... Ja na takie rzeczy nie zwracam uwagi, bo i tak całość przed malowaniem jadę gąbką,  więc sami wicie, rozumicie :)  Ale dzięki za czujność, ktoś to jednak ogląda :piwo:

42 minuty temu, Dorotka napisał:

A jakoś się nie zdenerwowałem... Ja na takie rzeczy nie zwracam uwagi, bo i tak całość przed malowaniem jadę gąbką,  więc sami wicie, rozumicie :)  Ale dzięki za czujność, ktoś to jednak ogląda :piwo:

No Panie robota wre.👀

Edytowane przez cayman
  • Like 1

15 godzin temu, cayman napisał:

No Panie robota wre.👀

He, he, he... Zawrotne tempo to raczej nie jest, ale nigdzie mi się nie spieszy. Znów do grudnia spadam nad morze, ale tym razem będę mógł tam psikać, muszę tylko sobie jakiś kompresor kupić 😉  Ogarnąłem bak i przedni błotnik, a właściwie łączenia. Bak w podkładzie od ZP, błotnik tradycyjny Surfacer.

7BRYPNl.jpg

• Like 1

1 godzinę temu, cayman napisał:

Widać że nadmorskie powietrze służy bo w W-wie od wczoraj non stop pada deszcz.

Tia... Tak posłużyło, że wreszcie podjąłem decyzję o zrobieniu tu sobie prawdziwej pracowni. I teraz będę musiał skręcać biurko, dwa regały, pułki i inne duperele. Doposażyłem się też w dwuwentylatorową kabinę, także będę mógł właściwie wszystko robić, oprócz toczenia i frezowania. No ale w sumie spędzam tu większą część roku i teraz w Warszawie jestem gościem :) 

1 godzinę temu, DarkWing napisał:

ale tu to już konkretna zmiana.... i to będzie cieszyć oko.

Jak się zdejmie osłonę 😉 

lS5tKEe.jpg