Dorotka Napisano 18 Października 2020 Autor Share Napisano 18 Października 2020 W dniu 16.10.2020 o 19:07, cayman napisał: Ma się rozumieć tak powinien wyglądać. Ha! W tym celu najpierw go nieco zdewastowałem Zapowiada się ciężkie starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 18 Października 2020 Share Napisano 18 Października 2020 (edytowane) 12 godzin temu, Dorotka napisał: Ha! W tym celu najpierw go nieco zdewastowałem Zapowiada się ciężkie starcie Szacuneczek Szefie. . Będzie Petarda. Edytowane 19 Października 2020 przez cayman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Października 2020 Autor Share Napisano 19 Października 2020 11 godzin temu, cayman napisał: Czacuneczek Szefie. . Będzie Petarda. Dzięki! Co by z tego nie wyszło, to zabawa jest całkiem fajna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 13 godzin temu, Dorotka napisał: zabawa w hydraulika..... jakby jeszcze dodać kilka trójników i kolanko z redukcją to można podpinać jacuzzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Października 2020 Autor Share Napisano 20 Października 2020 W dniu 19.10.2020 o 11:43, M.A.V. napisał: zabawa w hydraulika..... jakby jeszcze dodać kilka trójników i kolanko z redukcją to można podpinać jacuzzi Z hydrauliką wciąż walczę, ten wydech od Tamki wymaga trochę pracy... W między czasie przyleciały śrubki, więc dokręciłem boczne pokrywki. Staram się też rozkminić przewody wszelakie, ale się lenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Października 2020 Autor Share Napisano 23 Października 2020 Obiecałem komorę to wrzucam. Bardzo fajna, dobry odciąg, dobre oświetlenie, duże rozmiary... Faktycznie można ją spokojnie wykorzystać do robienia zdjęć. Te poniżej robione z ręki w trybie auto. Polecam i zdrowia wszystkim! Wracam do skręcania mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 Mnie zastanawiam czy ten niebieski filtr jest potrzebny? Ja swój zdjąłem bo był mega brudny i nie szło go doczyścić. Teraz mam goły wentylator i też wciąga syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Października 2020 Autor Share Napisano 23 Października 2020 17 minut temu, Bartas89 napisał: Mnie zastanawiam czy ten niebieski filtr jest potrzebny? Ja swój zdjąłem bo był mega brudny i nie szło go doczyścić. Teraz mam goły wentylator i też wciąga syf Szkoda tylko, że ten syf nie zostaje na filtrze, a idzie do atmosfery.... Kto by tam zresztą myślał o ekologii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 1 minutę temu, Dorotka napisał: Szkoda tylko, że ten syf nie zostaje na filtrze, a idzie do atmosfery.... Kto by tam zresztą myślał o ekologii.... Dokładnie ,kup w Obi filtry do okapów kuchennych firmy Akpo i one się dobrze myją. I widzę Ferrari F12 Berlinetta , ja swoją zrobiłem w wersji kolorystycznej Matte Grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Października 2020 Autor Share Napisano 23 Października 2020 11 minut temu, cayman napisał: (...) I widzę Ferrari F12 Berlinetta , ja swoją zrobiłem w wersji kolorystycznej Matte Grey Nic się nie ukryje U mnie bardziej tradycyjne - Rosso Scuderia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 17 minut temu, Dorotka napisał: Nic się nie ukryje U mnie bardziej tradycyjne - Rosso Scuderia Inne mam w Rosso Corsa , Scuderia i miałem lekko dość czerwonego, długo się zastanawiałem nad kolorem aż w Necie znalazłem ta kolorystykę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Października 2020 Autor Share Napisano 31 Października 2020 Zbiornik się załapał na podkład. Niestety wyższy priorytet ma to mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 31 Października 2020 Share Napisano 31 Października 2020 To chyba Ferrari 2002? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Października 2020 Autor Share Napisano 31 Października 2020 45 minut temu, cayman napisał: To chyba Ferrari 2002? SF16-H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 31 Października 2020 Share Napisano 31 Października 2020 Pierwsze miejsce za najbrzydszy podkład świata przyznane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Października 2020 Autor Share Napisano 31 Października 2020 3 minuty temu, toled napisał: Pierwsze miejsce za najbrzydszy podkład świata przyznane Nieważne jak wygląda podkład, ważne jak wygląda na nim baza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 31 Października 2020 Share Napisano 31 Października 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Dorotka napisał: Nieważne jak wygląda podkład, ważne jak wygląda na nim baza A jak wygląda baza bo nic nie widzę, chyba muszę iść do okulisty. Edytowane 31 Października 2020 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Października 2020 Autor Share Napisano 31 Października 2020 50 minut temu, cayman napisał: A jak wygląda baza bo nic nie widzę, chyba muszę iść do okulisty. Zarobiony jestem, przyjdź Pan jutro. Mam ciekawsze rzeczy do robienia w sobotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Listopada 2020 Autor Share Napisano 1 Listopada 2020 Położyłem bazę na zbiornik i już wiem, że czeka mnie zmywanie. Ten kolor jest beznadziejny, wygląda jak jakaś marchewkowa fluorescencyjna kupa. W odwodzie czeka ZP1273/30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 Nie ma potrzeby zmywania,.Masz na stanie Rosso Corsa ? Ja swoją mam w tym kolorze i po clearze daje intensywną czerwień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Listopada 2020 Autor Share Napisano 1 Listopada 2020 2 godziny temu, cayman napisał: Nie ma potrzeby zmywania,.Masz na stanie Rosso Corsa ? Ja swoją mam w tym kolorze i po clearze daje intensywną czerwień. Już zmyte Rosso Corsa mam, ale do Ferrari. Do Ducati mam Rosso Red (wspomniany wcześniej ZP1273/30) i tym podziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 27 minut temu, Dorotka napisał: Już zmyte Rosso Corsa mam, ale do Ferrari. Do Ducati mam Rosso Red (wspomniany wcześniej ZP1273/30) i tym podziałam Rosso Red będzie bardziej intensywne od Rosso Corse. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Listopada 2020 Autor Share Napisano 1 Listopada 2020 46 minut temu, cayman napisał: Rosso Red będzie bardziej intensywne od Rosso Corse. I takie ma właśnie być. Zmyłem, bo kładzie się to na biały podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Listopada 2020 Autor Share Napisano 2 Listopada 2020 Dziś popajacowałem z tarczami zestawowymi... Coraz bardziej się przekonuje do ich wykorzystania, tym bardziej, że te od HD są do bani (źle spozycjonowane otwory), a te od Top Studio mają zrypane mocowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 2 Listopada 2020 Share Napisano 2 Listopada 2020 Trochę farfocli zostało po wierceniu i jak mają być zestawowe to puść je na wiertarce i papierkiem ściernym przeleć po powierzchni ciernej. Ja do swojego miałem zestaw Top Studio i wszystko się z pasowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi