Dorotka Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Wygląda na to, że obejdzie się bez zmywania, choć trzeba się trochę nagimnastykować jeszcze... Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Czarny i biały ogarnięty... Jeszcze czerwony i można ponownie kłaść bezbarwny I z cyklu "było - jest" Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 3 Stycznia 2021 Share Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) A co to za niedoróbki. Żarcik, żarcik , krótko , jest Git. I niech Ci z mroku zapamiętają i zapiszą sobie tą lekcję jak się wychodzi z takich problemów Edytowane 3 Stycznia 2021 przez cayman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 Dzięki, w sumie też jestem zadowolony. Jeszcze trochę pomacham aero i będzie spoko... Otwarta pozostałe jeszcze kwestia "rewersów" osłon i "czachy" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 Jak się robić nie chce, można zrobić zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 23 minuty temu, Dorotka napisał: Jak się robić nie chce, można zrobić zdjęcie A co z rewesami nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 Godzinę temu, cayman napisał: A co z rewesami nie tak? Nie wiem do końca jak wygląda kolorystyka drugiej strony. Z pewnością nie jest cała czerwona, część jest wyłożoną folią i jest masa różnych przeróbek, ale nie mogę trafić zdjęć elementów fabrycznych. Gdzieś co prawda wyczytałem, że tam jest w całości czarno (jakaś wykładzina, którą większość zdejmuje), ale potwierdzenia foto brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primabaleron Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 W dniu 3.01.2021 o 19:58, cayman napisał: A co to za niedoróbki. Żarcik, żarcik , krótko , jest Git. I niech Ci z mroku zapamiętają i zapiszą sobie tą lekcję jak się wychodzi z takich problemów Wyjdę na tę oświetloną estradę: No właśnie.... Jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 To psiknij emalią czarnym semiglosem a co się wydostanie to łatwo będzie zmyć rozcieńczalnikiem do emalii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 (edytowane) 9 minut temu, primabaleron napisał: Wyjdę na tę oświetloną estradę: No właśnie.... Jak? A to musi Kolega cofnąć się na poprzednią stronę ,, podałem przepis na patelni - A ja bym". Edytowane 4 Stycznia 2021 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 (edytowane) 15 minut temu, cayman napisał: To psiknij emalią czarnym semiglosem a co się wydostanie to łatwo będzie zmyć rozcieńczalnikiem do emalii. W tym temacie pomocny jest wujek Ebay , ja już parę razy z niego skorzystałem np. https://www.ebay.com/itm/2013-ducati-1199-panigale-OEM-LEFT-MID-UPPER-SIDE-FAIRING-COWL-PLASTIC/202795881722?fits=Model%3A1199+Panigale|Make%3ADucati&hash=item2f379394fa:g:IZsAAOSwzZFdnNVe Edytowane 4 Stycznia 2021 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 (edytowane) 45 minut temu, cayman napisał: W tym temacie pomocny jest wujek Ebay , ja już parę razy z niego skorzystałem np. https://www.ebay.com/itm/2013-ducati-1199-panigale-OEM-LEFT-MID-UPPER-SIDE-FAIRING-COWL-PLASTIC/202795881722?fits=Model%3A1199+Panigale|Make%3ADucati&hash=item2f379394fa:g:IZsAAOSwzZFdnNVe To nie jest oryginalna część, choć opis to sugeruje. To przeróbka z "czerwonego" z folią na doczepkę... 54 minuty temu, primabaleron napisał: Wyjdę na tę oświetloną estradę: No właśnie.... Jak? 50 minut temu, cayman napisał: A to musi Kolega cofnąć się na poprzednią stronę ,, podałem przepis na patelni - A ja bym". Opis Caymana z poprzedniej strony zacny jest, ale byłem zbyt leniwy, żeby go zastosować. Tak więc: 1. Zmatowiłem 2. Zrobiłem czarny na krawędziach i w miejscach gdzie się przetarło. 3. Jak wyżej z białym (białym surfacerem + MLT). 4. Jak wyżej z czerwonym. 5. Kalki zostały gdzie były. 6. Zostało polakierować jeszcze raz. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 Patrzyłem na inne to są w tym samym kolorze co front. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 11 minut temu, cayman napisał: Patrzyłem na inne to są w tym samym kolorze co front. Zobacz tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 2 minuty temu, Dorotka napisał: Zobacz tu: No tak, tu widać że są czarne razem z czachą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 2 minuty temu, cayman napisał: No tak, tu widać że są czarne razem z czachą. Właśnie, tylko nie mogę trafić takiej oryginalnej części. To bzdet oczywiście, ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 1 minutę temu, Dorotka napisał: Właśnie, tylko nie mogę trafić takiej oryginalnej części. To bzdet oczywiście, ale.... Wal czarnym półmatem , bo lepiej będzie to wyglądało a w szczególności czacha i tylne boczne osłony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 1 minutę temu, cayman napisał: Wal czarnym półmatem , bo lepiej będzie to wyglądało a w szczególności czacha i tylne boczne osłony. Zobaczę jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 5 Stycznia 2021 Share Napisano 5 Stycznia 2021 Model 2012- 2013 Czachy od wewnątrz są białe albo czarne i teraz kwestia wyboru. https://www.topspeed.com/motorcycles/ducati-panigale/ke4026-pictures.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2021 19 minut temu, cayman napisał: Czachy od wewnątrz są białe albo czarne i teraz kwestia wyboru. Zobaczymy.... Na razie odpoczywam i zacząłem dłubać "podnośnik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 5 Stycznia 2021 Share Napisano 5 Stycznia 2021 Skoro temat wnętrza czachy jest tak drążony to może spróbować u ducati Polska? Luźna propozycja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Tu boki od środka białe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2021 Panowie, dzięki za pomoc, ale już nie nie doktoryzujmy z tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Ale ja jeszcze nie dodałem swoich dwóch groszy - wal czarnym półmatem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 41 minut temu, toled napisał: Ale ja jeszcze nie dodałem swoich dwóch groszy - wal czarnym półmatem Jeszcze trochę i zet się zbierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi