primabaleron Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 Ogólnie czad, jak na Oficera Prowadzącego przystało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 13 godzin temu, primabaleron napisał: Ogólnie czad, jak na Oficera Prowadzącego przystało Szeregowy się odezwał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Lipca 2023 Autor Share Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, cayman napisał: Szeregowy się odezwał . Gwiazdorzy, chyba myśli, że czasopism nie czytamy... A jeszcze niedawno dręczył mnie pytaniami Rury "se" dekleiłem... Edytowane 29 Lipca 2023 przez Dorotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2023 Wydech cd... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Sierpnia 2023 Share Napisano 4 Sierpnia 2023 zupełnie nie moje klimaty ale lubię tu zaglądać bo robota pierwszorzędna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2023 Zamontowane oba, dwa... Teraz czas na chłodnice.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2023 Pomalutku "chłodnica" się robi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Sierpnia 2023 Share Napisano 8 Sierpnia 2023 ta siateczka to zestawowa czy jakaś samoróbka? wygląda b.dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) 12 godzin temu, M.A.V. napisał: ta siateczka to zestawowa czy jakaś samoróbka? wygląda b.dobrze He, he.... Tak zdolny to ja nie jestem Stelaż i siatka z zestawu Hobby Design do Ducati Walczymy dalej... Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez Dorotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2023 I mniej więcej (średnio pasuje to HD) połączone w całość... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2023 Niby złożyłem to do kupy, ale nie za bardzo mi się to podobało... Cały czas chodziła mi po głowie faktura przedniej "ramy", która w oryginale malowano jest "proszkowo" i do gładkości jej daleko. Ostatecznie zdecydowałem się na demontaż i wykonanie jej jeszcze raz. Po wielu eksperymentach tak to wyszło w trybie makro... Prace trwają... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Sierpnia 2023 Share Napisano 15 Sierpnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 16 Sierpnia 2023 Share Napisano 16 Sierpnia 2023 No poprawiona zdecydowanie na plus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2023 Ktoś mnie wkręcił i cały ten zespół chłodniczy robię od nowa. Generalnie to części od HD i Tamki jedynie w części przypominają oryginał. Na razie udało mi się wyciąć ze szkieletu HD to co było złe i wstawić część od Tamki, która akurat jest lepsiejsza. Usunąłem też z żywicy wszystkie niby-przewody. Jeszcze tydzień szlifowania i do czegoś to się nada. Chłodnice zamierzam też nieco poprzerabiać, a właściwie ich sposób mocowania do tego stelaża... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 18 Sierpnia 2023 Share Napisano 18 Sierpnia 2023 Piękna rzeźba Szacun za cierpliwość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) 23 godziny temu, Juffre napisał: Piękna rzeźba Szacun za cierpliwość Dzięki! Zajęcia z metaloplastyki uważam za rozpoczęte... Ciekaw jestem, co mi z tego wyjdzie Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2023 Popierdółki cd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi