Bartas89 Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Obiecana galeria mojego pierwszego motocykla, z którym jak wiadomo stoczyłem ostry bój, ale chyba wyszedłem z niego zwycięsko. Do waszej oceny I na półce w gablotce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Bomba brakuje mi tylko washa na silniku a takto pierwsza klasa Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 2 minuty temu, Bengal napisał: Bomba brakuje mi tylko washa na silniku a takto pierwsza klasa Panie Dzięki Odnośnie washa to go robiłem, ale może zbyt delikatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MooMiniek Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 No, ten teges... podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 5 minut temu, MooMiniek napisał: No, ten teges... podoba się Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Maja 2020 Super Moderator Share Napisano 24 Maja 2020 Jak na pierwszy model motocykla po dłuższej przerwie, to tragedii nie ma. Przy nastopnym modelu, przyłożysz się do tego, co nie szło Ci w tym i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 6 minut temu, jawkers napisał: Jak na pierwszy model motocykla po dłuższej przerwie, to tragedii nie ma. Przy nastopnym modelu, przyłożysz się do tego, co nie szło Ci w tym i powinno być ok. Tak, wiem już które punkty są newralgiczne i sprawiają najwięcej problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 No i super! Dawaj następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Przyczepić się mogę do kalkomanii - niektóre delikatnie krzywo. No i lampa przednia w dół - bo świeci w niebo. Kierunkowskazy - w środku można by dać Mołotowa, wtedy byłby odbłyśnik widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 1 godzinę temu, toled napisał: Przyczepić się mogę do kalkomanii - niektóre delikatnie krzywo. No i lampa przednia w dół - bo świeci w niebo. Kierunkowskazy - w środku można by dać Mołotowa, wtedy byłby odbłyśnik widoczny. Masz rację. Można dać Molotova. 2 godziny temu, Dorotka napisał: No i super! Dawaj następnego! Ok, tylko jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 5 minut temu, Bartas89 napisał: Ok, tylko jakiego? Jakiegoś bez błotników P.S. A na serio, to jest z czego wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Tak jak koledzy piszą, w bólu i trudzie urodził się całkiem fajny motorek. Mnie się podoba. Czekam na kolejne P.S. W następnych modelach motocykli proponuję w lusterka wstawić folię lustrzaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 10 minut temu, Marak napisał: Tak jak koledzy piszą, w bólu i trudzie urodził się całkiem fajny motorek. Mnie się podoba. Czekam na kolejne P.S. W następnych modelach motocykli proponuję w lusterka wstawić folię lustrzaną. Dzięki Na zdjęciach słabo te lusterka wyszły, ale one były pokryte tym samym co elementy chromowane. I na żywo dość fajnie się świecą i imitują prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 Godzinę temu, Dorotka napisał: Jakiegoś bez błotników P.S. A na serio, to jest z czego wybierać. https://www.mojehobby.pl/products/Kawasaki-Ninja-H2-Carbon.html Marzenie, ale pewnie w cholerę trudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 14 minut temu, Bartas89 napisał: Dzięki Na zdjęciach słabo te lusterka wyszły, ale one były pokryte tym samym co elementy chromowane. I na żywo dość fajnie się świecą i imitują prawdziwe. Ale jak dasz folię lustrzaną to będziesz miał lusterka, a nie chrom błysk. Wadą tej folii jest to, że jest dosyć gruba (ok. 0,5 mm), więc trzeba troszkę się natrudzić, żeby ją zmieścić, ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 1 minutę temu, Marak napisał: Ale jak dasz folię lustrzaną to będziesz miał lusterka, a nie chrom błysk. Wadą tej folii jest to, że jest dosyć gruba (ok. 0,5 mm), więc trzeba troszkę się natrudzić, żeby ją zmieścić, ale warto. Postaram się w następnym modelu tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 9 minut temu, Bartas89 napisał: w następnym a co planujesz ? jeśli można spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 2 minuty temu, Bengal napisał: a co planujesz ? jeśli można spytać Myślałem nad Yamaha Virago, żeby jeszcze się uczyć. Ale jak przeglądam oferty sklepów modelarskich to zajefajnie wygląda Kawasaki Ninja Ale obawiam się, że sobie bym z nim nie poradził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Patrząc na to co się działo w warsztacie sugerowałbym coś lżejszego niż Ninja.... Daj sobie jeszcze jednego na rozbieg, a później sam zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 3 minuty temu, Dorotka napisał: Patrząc na to co się działo w warsztacie sugerowałbym coś lżejszego niż Ninja.... Daj sobie jeszcze jednego na rozbieg, a później sam zobaczysz... No właśnie o to chodzi. Nie chcę się porywać z motyką na słońce. To doradzasz Virago czy może Yamaha XV1600 Roadstar, bo bardziej mi się podoba od Virago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 1 minutę temu, Bartas89 napisał: No właśnie o to chodzi. Nie chcę się porywać z motyką na słońce. To doradzasz Virago czy może Yamaha XV1600 Roadstar, bo bardziej mi się podoba od Virago. Zdecydowanie Virago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 Teraz, Dorotka napisał: Zdecydowanie Virago Łatwiejszy czy lepiej spasowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 To niewątpliwie i łatwiejszy i lepiej spasowany model... Zostaw sobie Roadstera jako nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 2 minuty temu, Dorotka napisał: To niewątpliwie i łatwiejszy i lepiej spasowany model... Zostaw sobie Roadstera jako nr 3 Ok, czyli postanowione. Trzeba się słuchać Guru Napisz jeszcze tylko, czy znasz jakieś dodatki do Virago i ewentualnie gdzie je można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Nie słyszałem o żadnych dodatkach, ale to nic nie szkodzi. Model jest naprawdę fajny w tej kategorii cenowej. Zawsze możesz coś wybrać jako nr "3" i już szukać dodatków, a tego warto jeszcze zrobić z pudła. P.S. Nie czuję się żadnym Guru, to miłe, ale bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi