tlb Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Witam odwiedzających, w końcu skończyłem i jestem zadowolony z efektu. Relacja tutaj . Malowany Gunze: RLM 02, RLM 65 i RLM 71, Pactra do poprawek: czarny mat i RLM 71, Hataka (niebieska): srebrne motywy i felgi. Okopcenia robiłem cieniami Tamiya. PZDR Galeria ma charakter czysto artystyczny, mający na celu pokazanie modelu niemieckiego samolotu czasu II WŚ, i nie stanowi propagowania faszyzmu lub innego ustroju totalitarnego w myśl prawa Art. 256. KK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Maja 2020 Share Napisano 29 Maja 2020 pierwszy ? czy spóźniony ? na czarnym tle bardziej mi się fotki podobają fajna 109, gratulacje spód bardziej mi się podoba tak czy tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 W dniu 29.05.2020 o 00:12, tlb napisał: jestem zadowolony z efektu. I to jest najważniejsze.Ciekawy model .Jedynie poprawił bym malowanie kół i osłony kabiny ale to Twój model i zrobisz jak uważasz.Jesteś pewien malowania felg na jasny kolor? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Niewiele juz pamietam w temacie niemiaszkow ale felgi to chyba były czarne?... Jeśli chcesz takie zostawić to dałbym na koła jakiego łosza. Zniwelowałby te delikatne nierówności malowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Godło JG 54/II miało białe tło, a nie żółte. Tak jest w każdym razie na kolorowych zdjęciach z epoki. Żółty kolor tła jest na WSPÓŁCZESNYCH rysunkach. Tu fota z żółtym przodem, a obok godło Ale to tak... informacyjnie. Jest weekend, środek wakacji, słońce świeci. Zero napinki. Mnie z kolei bardziej pasują Twoje fotki na jasnym tle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 30 Maja 2020 Autor Share Napisano 30 Maja 2020 35 minut temu, Xmen napisał: Jesteś pewien malowania felg na jasny kolor? Nie, ale ciemne mi się nie podobały i zaburzały moją koncepcję modelu. Felga musi być aluminiowa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 30 Maja 2020 Autor Share Napisano 30 Maja 2020 36 minut temu, zegeye napisał: Jeśli chcesz takie zostawić to dałbym na koła jakiego łosza. Masz rację, łosz by się chyba przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 42 minuty temu, tlb napisał: Nie, ale ciemne mi się nie podobały i zaburzały moją koncepcję modelu To jest kapitalne tłumaczenie.Muszę zapamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi