Maciej Napisano 3 Listopada 2006 Autor Share Napisano 3 Listopada 2006 To miła deklaracja zważywszy, że jeszcze kilka Twoich u mnie zalega... To co, może jakieś... Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 5 Listopada 2006 Share Napisano 5 Listopada 2006 To miła deklaracja zważywszy, że jeszcze kilka Twoich u mnie zalega... To co, może jakieś... Pozdrawiam, Maciej Nie ma problemu na Wybierasz się 11 stego na Krzesiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Listopada 2006 Share Napisano 5 Listopada 2006 Wybierasz się 11 stego na Krzesiny? Nie zapomnijcie porobic fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 5 Listopada 2006 Share Napisano 5 Listopada 2006 Wybierasz się 11 stego na Krzesiny? Nie zapomnijcie porobic fotki Jeśli będziemy trzeźwi oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 5 Listopada 2006 Share Napisano 5 Listopada 2006 Pofałdził się nieco Pewnie ktos pomalowal go pedzelkiem bo wyglada jak moje modele po takim malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 AirShow Radom - TS-8 Bies Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 Bies mial taki niski przelot? Kurcze... Z calego sprzetu jaki byl na ostatnim Airshow, nie mam wielu zdjec Biesa, bo sie nie moglem do barierki dopchac Wlasciwie to chyba mi sie udalo tylko jedno pstryknac, jak juz kolowal na stojanke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 Majek Fota pochodzi z netu - ale widzialem w realu na AirShow ino nie na ostanim - przelot po calej dlugosci pasa na takiej wysokosci. Looknij ze twoja fotka to inny egzemplarz (szachownice na stateczniku) - z duzym znakiem zapytania to pisze - nie mam pojecia ile tych lotnych Biesow jest. Cos tez slyszalem ze ktorys z Biesow zostal skasowany - i to chyba ten z "mojego" zdjecia. Co bardzo nie moze dziwic patrzac na zdjecie. Samolot nalezal do Niemczyka od WEA i Goraszki Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 9 Listopada 2006 Share Napisano 9 Listopada 2006 (edytowane) Jaki duży odkurzacz: http://www.airliners.net/open.file/1135996/M/ Edytowane 9 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 9 Listopada 2006 Share Napisano 9 Listopada 2006 (edytowane) imt Fajny i duzy Pozdr. Pawel Edytowane 12 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Krzesiny wczoraj i dziś Ten sam hangar tylko zmodyfikowano drzwi. Ciekawe, czy na "Jastrzębiach" wymalowane zostaną poznańskie Kruki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Listopada 2006 Share Napisano 15 Listopada 2006 Majeknie mam pojecia ile tych lotnych Biesow jest. Cos tez slyszalem ze ktorys z Biesow zostal skasowany - i to chyba ten z "mojego" zdjecia. Co bardzo nie moze dziwic patrzac na zdjecie. Samolot nalezal do Niemczyka od WEA i Goraszki Pozdr. Pawel PKD4GA Ten Bies z Twojego zdjęcia miał jakis czas temu twarde lądowanie na brzuchu (zdaje się w Kętrzynie) ale z tego co wiem, został juz przywrócony do życia (choc tu na 100% potwierdzenia nie dam). Rozbił sie faktycznie Bies Niemczyka, ale to był zupełnie inny egzemplarz. A co do lotnych Biesów wygląda to (mniej więcej) tak: 1. SP-FBA przemianowany teraz na SP-YBA (niebieski z Twego zdjątka) 2. SP-YBD 1009 malowanie wojskowe 3. SP-YSS 0921 malowanie wojskowe 4. SP-YKE szachownice tylko na stateczniku 5. SP-YBE 0401 (rozbity) było malowanie wojskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 Grzes Dzieki za spotterskie wyjasnienia Qrcze 5 szt. ? Calkiem sporo - jak na nasz biedny kraj tych Biesow przetrwalo w lotnym stanie Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Drift Hornetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Jakby przednie kółko było bardziej skrętne to by wyprowadził. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 imt Jakby przednie kółko było bardziej skrętne to by wyprowadził. ;) - spadlem pod biurko Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Do Need for Speeda go dać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Kiedyś mojemu znajomemu w kaszlaku się reczny zablokował w czasie jazdy. Bokował A ten jankes lepszy jest Wyprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 24 Listopada 2006 Autor Share Napisano 24 Listopada 2006 Coś mi się zdaje, że inne myśliwce by połamały golenie w podobnej sytuacji... Fajna maszynka Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 Jastsomb pewnie by okulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 I na koniec rodzynek uwaga wyrywa z butów Te fotki to raczej na pewno montaż. Raczej nie, poprostu ten tomcat robi za "agresora" czyli radziecki mysliwiec, tak sobie ćwiczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 gizmo1986 Ten Tomcat lecial sobie do Iranu viewtopic.php?t=781&postdays=0&postorder=asc&start=75 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 Hmm... Z tego co wiem, to w Miramar (szkola "Top Gun") nie uzywaja Tomcatow w roli agresorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 Malowali F-14 w kamo przypominające Su-27 przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi