mandrivecs Napisano 16 Czerwca 2020 Napisano 16 Czerwca 2020 Ciekawy wathering na jednolitej zieleni. Fajne żółte i czerwone akcenty. Podoba się. Cytuj
Rack Napisano 17 Czerwca 2020 Napisano 17 Czerwca 2020 Intrygujący. Przykuwa uwagę, bardzo mi się podoba. Szczególnie, fajne ujęcie - zdjęcie nr 3 . Cytuj
bazylms Napisano 18 Czerwca 2020 Napisano 18 Czerwca 2020 Szczerze to trochę dziwnie wygląda ten biały nalot, ale w sumie to jest to jakiś pomysł na ten ciemny kolor. Cytuj
jarross Napisano 18 Czerwca 2020 Autor Napisano 18 Czerwca 2020 To chyba z Afganistanu lub bliskiego wschodu i ma imitować pył-piasek. Dziękuję za miłe słowa, to mój powrót do modelarstwa po ponad 30-stu latach przerwy, kiedy to w podstawówce stawiało się pierwsze kroki na czeskich i polskich modelach. Wtedy tylko samoloty a teraz czołgi. Cytuj
kryspacz Napisano 18 Czerwca 2020 Napisano 18 Czerwca 2020 Świetny model, dla mnie brudzenie może nieco zbyt intensywne, ale za to efektowne. No i Brytol! To malowanie to zdecydowanie Irak, nie Afganistan, okolice 2006-8. Wywal jedynie te kartony z racjami - nie mają tam prawa bytu, to nie są kosze transportowe :) https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/442882-challenger-2/page/13/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi