jarross Napisano 16 Czerwca 2020 Share Napisano 16 Czerwca 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 16 Czerwca 2020 Share Napisano 16 Czerwca 2020 Ciekawy wathering na jednolitej zieleni. Fajne żółte i czerwone akcenty. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 17 Czerwca 2020 Share Napisano 17 Czerwca 2020 Intrygujący. Przykuwa uwagę, bardzo mi się podoba. Szczególnie, fajne ujęcie - zdjęcie nr 3 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2020 Share Napisano 18 Czerwca 2020 Szczerze to trochę dziwnie wygląda ten biały nalot, ale w sumie to jest to jakiś pomysł na ten ciemny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 18 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2020 To chyba z Afganistanu lub bliskiego wschodu i ma imitować pył-piasek. Dziękuję za miłe słowa, to mój powrót do modelarstwa po ponad 30-stu latach przerwy, kiedy to w podstawówce stawiało się pierwsze kroki na czeskich i polskich modelach. Wtedy tylko samoloty a teraz czołgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 18 Czerwca 2020 Share Napisano 18 Czerwca 2020 Świetny model, dla mnie brudzenie może nieco zbyt intensywne, ale za to efektowne. No i Brytol! To malowanie to zdecydowanie Irak, nie Afganistan, okolice 2006-8. Wywal jedynie te kartony z racjami - nie mają tam prawa bytu, to nie są kosze transportowe :) https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/442882-challenger-2/page/13/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Czerwca 2020 Share Napisano 18 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi