Szydercza Gała Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Obserwując obiad, Chałchin Goł lipiec 1939. Model jest BARDZO sympatyczny i szczerze polecam, lepi sie sam. Wielkie Joł Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Szydercza Gała 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Tytuł dwuznaczny, a sama winietka bardzo sympatyczna w odbiorze. Jedno może co mi trochę nie pasuje, to kolor podstawki...poszedł bym w mahoń, no ale to ja. Ogólnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 46 minut temu, Rafał B napisał: Tytuł dwuznaczny, Bo ja wiem Obstawiam, że "tankisty" zrobią swoje i danie dla kruka zostanie podane A swoją drogą skąd żeś Gała wytrzasnął tak fajowego ptaszora?. Nawet chyba lepszy niż ten japoński pokrak. Ogólnie tank mi się podoba, spoko jest. Koncepcja winietki za to niezwykle ciekawa i przewrotna. Wielkie Joł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Ładnie wymalowany. Podstawka robię swoje, nawet skromna. Elegancko wy malowałeś też figsy, w tej skali to już jest wyzwanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Godzinę temu, abtb napisał: Bo ja wiem Obstawiam, że "tankisty" zrobią swoje i danie dla kruka zostanie podane ...co nie zmienia faktu, że daniem dla ptaka mogą też zostać i "tankisty"...w końcu mierzą się wzrokiem wzajemnie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2020 Podziękował panowie. Tytuł celowo jest dwuznaczny, każdy sam ma sobie dopowiedzieć kto kogo będzie jadł Zawsze robiłem drewniano-mahoniowe podstawki, to był krzyk że mają być neutralne.... W tym wypadku wydaje mi się ze koncepcja neutralnego szarego sprawdza się lepiej. Co do pacynek to nie umiem jeszcze dobrze malować mord i wszekich fleszy, ale sie naumiem, czas mam i uparty jestem Krzychu zapominasz w jakich ja normalnie pracuje skalach, dla mnie ci kolesie sa gigantyczni Kruk to wyrób własny, ulepiony z Milliputa, skrzydła i ogon z papieru. Szkliste oko zrobiłem mu Liquitexem, którego normalnie używam do robienia morza i reflektorów. Generalnie zacieszam że nie wieszacie psów, to w końcu mój czFarty czoŁk i pierwsza podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Ladnie to wszystko razem wyglada, wielkie brawo za domowego kruka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 25 Czerwca 2020 Share Napisano 25 Czerwca 2020 Super się prezentuje. Wielki plus z skalę i malowanie tego malucha. Podstawka i scenka bardzo ciekawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Lipca 2020 Autor Share Napisano 1 Lipca 2020 (edytowane) Do usunięcia . Edytowane 1 Lipca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi