MichalZ Napisano 28 Czerwca 2020 Napisano 28 Czerwca 2020 Witam, model wykonany z dobry rok temu (jak border wchodził do sprzedaży), prosto z pudła Pozdrawiam 2 Cytuj
SuperTruckster Napisano 28 Czerwca 2020 Napisano 28 Czerwca 2020 35 minut temu, Spotter napisał: Kolejny w którym moim zdaniem kolory zbyt intensywne, zabawkowe. A czy kolega Spotter poda jakiś przyklad niezabawkowego? Cytuj
michal0281 Napisano 28 Czerwca 2020 Napisano 28 Czerwca 2020 Ladny. Fajnie , ze z figsami , jako calosc dobrze sie go odbiera, co natomiast strasznie bije po oczach to ten bialy wlaz dowodcy czolgu i kanister ograniczajacy widocznosc kierowcy. Cytuj
mandrivecs Napisano 28 Czerwca 2020 Napisano 28 Czerwca 2020 Budowy modelu prosto z pudła nie ma co komentować, ale w tym momencie Twoje pracę na tym forum najbardziej przemawiają do mnie jeśli chodzi o malowanie i wathering. Podobają mi się Twoje malunki i to bardzo! Cytuj
kzugaj Napisano 28 Czerwca 2020 Napisano 28 Czerwca 2020 Malowanie i brudzi g wyszły fajnie bez przesadzonego rozjaśniania jak to teraz często spotykane. Cytuj
bazylms Napisano 28 Czerwca 2020 Napisano 28 Czerwca 2020 Ogólnie model mi się podoba. W niektórych jednak miejscach obicia nie za specjalnie wyszły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi