MichalZ Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Witam, model wykonany z dobry rok temu (jak border wchodził do sprzedaży), prosto z pudła Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Podoba mi się brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTruckster Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 35 minut temu, Spotter napisał: Kolejny w którym moim zdaniem kolory zbyt intensywne, zabawkowe. A czy kolega Spotter poda jakiś przyklad niezabawkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Ladny. Fajnie , ze z figsami , jako calosc dobrze sie go odbiera, co natomiast strasznie bije po oczach to ten bialy wlaz dowodcy czolgu i kanister ograniczajacy widocznosc kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Budowy modelu prosto z pudła nie ma co komentować, ale w tym momencie Twoje pracę na tym forum najbardziej przemawiają do mnie jeśli chodzi o malowanie i wathering. Podobają mi się Twoje malunki i to bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Malowanie i brudzi g wyszły fajnie bez przesadzonego rozjaśniania jak to teraz często spotykane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Ogólnie model mi się podoba. W niektórych jednak miejscach obicia nie za specjalnie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi