MichalZ Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Siemka,do zaprezentowania ostatnia produkcja czyli T-62 firmy Trumpeter,poza armatą z Aber-a ,reszta z pudła. Pozdrawiam Edytowane 28 Czerwca 2020 przez MichalZ 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Nie znam się na czołgach więc merytorycznie nic konstruktywnego nie powiem Ale jako przeciętny "oglądacz" napiszę że bardzo mi się podoba, tylko wydech bym trochę uświnił bo straszny czyścioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Jak z żurnala modelarskiego. Bardzo efektownie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Lipca 2020 Share Napisano 3 Lipca 2020 Wygląda efektownie, podstawkę jakąś zadaj będzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Zgadzam się z przedmówcami, bez wnikania w detale (bo po co) to świetna robota. I jak zawsze malujesz tak jak lubię. Bardzo mi się podoba i jak zawsze w moim guście! Ps. One nie miały km-u przeciwlotniczego na wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 4 Lipca 2020 Autor Share Napisano 4 Lipca 2020 25 minut temu, mandrivecs napisał: Zgadzam się z przedmówcami, bez wnikania w detale (bo po co) to świetna robota. I jak zawsze malujesz tak jak lubię. Bardzo mi się podoba i jak zawsze w moim guście! Ps. One nie miały km-u przeciwlotniczego na wieży? Dzięki wielkie, no nie miały... A przynajmniej nie mod 1960 według Trumpetera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 9 Lipca 2020 Share Napisano 9 Lipca 2020 Nie no model miodny...Coś więcej napiszesz? Jakie farby, techniki użyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi