Bengal Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 (edytowane) Dobry, skończyliśmy z @Franz75 kolejny projekt 2 x coś tym razem był to byczek, tutaj warsztat dwie różne wizje. Marek robił amerykańca a ja angola nie ma co przedłużać dodam tylko, że mój pierwszy model w 48 to też był w/w byczek i wyglądał tak W dniu 10.10.2016 o 01:12, Imrahil napisał: Żałosny widok:( odpuść sobie brudzenie albo naucz się robić to z umiarem. teraz model wygląda jakbyś go wykąpał w łoszu i powiesił - razem z gaciami - na sznurku do wyschnięcia. jedno ci się udało tym łoszem mianowicie zamaskować wszystkie wpadki malarskie. ale było to dawno dawno temu więc nie przedłużając mój 2 byczek, malowany tamiyą ofc, jakieś blaszki do środka + lustereczko samoróbka wszystkie kalki były malowane od masek, tylko smok to maski coś tam od dołu i tak na koniec z nowym lustereczkiem a zaraz będą zdjęcia Marka miłego Edytowane 11 Lipca 2020 przez Bengal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 Ok, to ja wrzuce swoje wypociny. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 (edytowane) Stwierdzam ze Bengal jest lepszym fotografem Edytowane 11 Lipca 2020 przez Franz75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2020 Autor Share Napisano 11 Lipca 2020 4 minuty temu, Franz75 napisał: Stwierdzam ze Bengal jest lepszym fotografem ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 No to robi się już niezłe bycze stado. Ale Franz75 swojego niemiłosiernie złachał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Byki rządzą śliczne modele Panowie. Cieszę się że udało się szczęśliwie dobrnąć do końca. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 14 godzin temu, Baas ArK napisał: No to robi się już niezłe bycze stado. Być może niedługo dołączy następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 1 godzinę temu, Xmen napisał: Być może niedługo dołączy następny. Dawaj, dawaj. Mam nadzeje ze to bedzie fin. I bedzie komplet bo Kapsel zrobil Holendra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Oba byczki ładne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 46 minut temu, Franz75 napisał: Dawaj, dawaj. Mam nadzeje ze to bedzie fin. I bedzie komplet bo Kapsel zrobil Holendra Niestety zmartwię wszystkich zainteresowanych bo będzie w 72.Na skalę 48 za cienki w uszach jestem i dodatkowo zrobiłby mi się bałagan w kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Lipca 2020 Autor Share Napisano 13 Lipca 2020 21 godzin temu, Xmen napisał: Na skalę 48 za cienki w uszach jestem i dodatkowo zrobiłby mi się bałagan w kolekcji. nie sądzę a wyjątki zawsze się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Lipca 2020 Share Napisano 13 Lipca 2020 realistyczny malunek. Mógłby nieźle naśladowac prawdziwy samolot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi