Bengal Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) Dobry, skończyliśmy z @Franz75 kolejny projekt 2 x coś tym razem był to byczek, tutaj warsztat dwie różne wizje. Marek robił amerykańca a ja angola nie ma co przedłużać dodam tylko, że mój pierwszy model w 48 to też był w/w byczek i wyglądał tak W dniu 10.10.2016 o 01:12, Imrahil napisał: Żałosny widok:( odpuść sobie brudzenie albo naucz się robić to z umiarem. teraz model wygląda jakbyś go wykąpał w łoszu i powiesił - razem z gaciami - na sznurku do wyschnięcia. jedno ci się udało tym łoszem mianowicie zamaskować wszystkie wpadki malarskie. ale było to dawno dawno temu więc nie przedłużając mój 2 byczek, malowany tamiyą ofc, jakieś blaszki do środka + lustereczko samoróbka wszystkie kalki były malowane od masek, tylko smok to maski coś tam od dołu i tak na koniec z nowym lustereczkiem a zaraz będą zdjęcia Marka miłego Edited July 11, 2020 by Bengal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz75 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Ok, to ja wrzuce swoje wypociny. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz75 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) Stwierdzam ze Bengal jest lepszym fotografem Edited July 11, 2020 by Franz75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted July 11, 2020 Author Share Posted July 11, 2020 4 minuty temu, Franz75 napisał: Stwierdzam ze Bengal jest lepszym fotografem ja nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 No to robi się już niezłe bycze stado. Ale Franz75 swojego niemiłosiernie złachał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsel Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Byki rządzą śliczne modele Panowie. Cieszę się że udało się szczęśliwie dobrnąć do końca. Gratuluję. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 14 godzin temu, Baas ArK napisał: No to robi się już niezłe bycze stado. Być może niedługo dołączy następny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz75 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 1 godzinę temu, Xmen napisał: Być może niedługo dołączy następny. Dawaj, dawaj. Mam nadzeje ze to bedzie fin. I bedzie komplet bo Kapsel zrobil Holendra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Oba byczki ładne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 46 minut temu, Franz75 napisał: Dawaj, dawaj. Mam nadzeje ze to bedzie fin. I bedzie komplet bo Kapsel zrobil Holendra Niestety zmartwię wszystkich zainteresowanych bo będzie w 72.Na skalę 48 za cienki w uszach jestem i dodatkowo zrobiłby mi się bałagan w kolekcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted July 13, 2020 Author Share Posted July 13, 2020 21 godzin temu, Xmen napisał: Na skalę 48 za cienki w uszach jestem i dodatkowo zrobiłby mi się bałagan w kolekcji. nie sądzę a wyjątki zawsze się zdarzają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 realistyczny malunek. Mógłby nieźle naśladowac prawdziwy samolot 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts